Acun Ilıcalı’nın Survivor finalinde, DSÖ’nün İstanbul’a şube açması ile Güler SABANCI’nın DSÖ’nün Sağlık ve Sürdürülebilir Gelişme Komisyonu’na seçilmesine  haber yaparak dikkat çekti.

Her iki haberde Bill Gates’in kontrolünde olan DSÖ’nün küresel güçlerin ihtiyaçlarını karşılayan bir örgüt  olduğunu ve ülkemizdeki bir kısım işbirlikçilerini de gösterdi.

Aslında bugün görmemiz gereken, küresel sapkınların fantezileri arasında bulunan  sapkınlıkları, pedofili oldukları, satanist duyguları ve dünyanın kendilerine ait oldukları yönündeki diğer egolarıdır.

Bunu da sağlık için direttikleri maske ve benzeri uygulamalar ile   Marina Abramovic’i de sanatçı olduğunu ve sanat yaptığını pazarlamakla hiçbir farkı yoktur. Her ikisi de insan psikolojisini bozan ve insan gelişimine zarar veren faaliyetlerdir.

Küresel güçlerin insanları kontrol etme, yaşamlarına hakim olma ile yaşama bakış açılarını da biliyoruz. Mısır’daki piramitler ile başlayan köleci toplumdan kalma alışkanlık olan insanları satın alma ve ihtiyaçları için kullanma becerilerini de çok yakından tanıyoruz.

Dünyayı fantezileri ile idare etmek için bastırdıkları karşılıksız dolarları, varlıklarını güçlendirmek için çıkarttıkları savaşlar,  terör ve terör örgütlerini, insan sağlığı için piyasaya sürdükleri ilaç ve aşılar ile insanları nasıl zehirlediklerini, ideolojiler yaratarak, dinleri parçalayıp bölerek insanları nasıl çatıştırdıkları gibi daha bir çok konunun farkındayız.

Parasal güçleri ile birey olarak bunların hepsini düşünebilirler veya böylesi bir inanç içerisinde olabilirler. Ama tüm bunları bir proje olarak insanlara ve yaşadığımız dünyaya dikta ettirmeye hak ve hukukları yok. Çünkü sapkınlar ve beyinleri de çok kirli, bunu da en büyük kanıtı yaptıkları sanattır.

Özetle beyinlerini açıklamak gerekirse; beynimiz kişiden kişiye, 1130 ile 1260 cm3 olarak değişen hacme sahip olup, İnsan beyninde yaklaşık 86 milyar nöron var.

Yine insan beynin de beş ana lob bulunuyor.

Bunlar:

1-Frontal lob--bilinçli düşünme; zarar görmesi durumunda ruh hali, hissiyat değişikliği olabilir.

2-Parietal lob--çeşitli duyu organlarından gelen bilgileri birleştirmede önemli rol oynar. Ayrıca nesnelerin kullanılması ve bazı mekansal görüş işlemelerinde (visuospatial processing) parietal lobun kimi bölümleri rol alır.

3-Oksipital lob--görme duyusuyla ilgili bilgilerin işlendiği lobdur. Hafif zarar görmesi halüsinasyonlara sebep olur.

4-Temporal lob--ses ve kokunun algılanması, aynı zamanda da yüzler, mekanlar gibi karmaşık uyaranların işlenmesi bu lob tarafından sağlanır.

5-Serebellum--duyu organlarından gelen bilgilerle hareketi ilişkilendirir. Bu lob özellikle dengenin sağlanmasında önemli rol oynar.

İşte bu loblardan hiçbirisinin düzgün çalışmadığını da DSÖ komisyonuna üye yapılan Güler SABANCI’nın, ABD’de ortaya çıkan, “Piza Gate” skandalında pedofili, yani sübyancılık (çocuk istismarı/tecavüzü) suçunu işlediği iddiasıyla ilgili küresel bir vakada adı geçen Marina Abramovic’i İstanbul’a getirip sergi açması ile ispat edelim.

İşte sanatları…  Kim olduklarına sayfamızda yayınladığımız  görseller ile hep birlikte karar verelim ve peşlerinde gidilip gidilmeyeceğini de bir kez daha düşünelim.