Serdal Adalı, Beşiktaş Kulübü'nde yapılacak seçimde başkan adayı olduğunu açıkladı.

Beşiktaş'ta daha önce Hasan Arat, başkan adaylığını açıklamıştı.

Beşiktaş Kulübü'nde olağanüstü genel kurul 26 Kasım - 3 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Dursun Özbek'in seçim listesi belli oldu! Abdürrahim Albayrak, Erden Timur... Dursun Özbek'in seçim listesi belli oldu! Abdürrahim Albayrak, Erden Timur...

"Beşiktaş'a dair çok büyük ümitlerim ve hayallerim var"

Serdar Adalı, düzenlediği basın toplantısında şu ifadeleri kullanmıştır:

"Beşiktaş için ne yaptıysam, bundan sonraki süreçte görev verilmesi halinde daha fazlasını yapmaya hazırım. Geldiğimiz noktada, çok acıdır ki, Beşiktaş başkanına İnönü Stadyumu'nda parmak sallanır hale gelmiş, saha içinde ve dışında Beşiktaş her türlü adaletsizliğin fütursuzca muhattabı konumuna haline getirilmiştir. Başkanlığa aday olmamın ilk v en önemli sebebi buna yeter artık demektir. Beşiktaş'a dair çok büyük ümitlerim ve hayallerim var. Bu kulübün sağlam vizyonla, çok kısa bir sürede nerelere gelebileceğini görüyorum, heyecanlanıyorum. Bu inanç, başkan adayı olarak huzurunuzda olmamın sebebidir. Profesyonel kadromuzla ve hiç tükenmeyen inancımızla her kulvarda başarılı olmayı, en önemlisi sürdürülebilir başarıyı birinci hedefimiz olarak belirledik."

"Yarın Rıza Çalımbay'la konuşacağım"

"Yarın Rıza Çalımbay'la konuşup, transfer için, takviye için bir toplantı yapacağım. Bizim Ocak ayına kadar tüm transfer planlamasını yapmamız lazım. Ben 3 Aralık'ı beklemem. Seçilmişim gibi çalışacağım. Acilen bu takımı yukarı çıkartmamız lazım."

"Başkan olursam Mehmet Özdilek sportif direktörümüz olacak"

"Sportif direktörlük konusunda Mehmet Özdilek'le anlaştık. Yönetimde de eski bir futbolcu arkadaşımız olacak.."