İstanbul’un Beyoğlu ilçesi Kılıçali Paşa Mahallesi’nde yer alan Nusretiye Camii'nin müezzininin de kaldığı binada yangın çıktı. Yangının müezzinin beş yaşındaki oğlunun battaniyeyi tutuşturması sonucu çıktığı belirtildi. Yangının çıkma nedenine rağmen Rize Eski Milletvekili Şevki Yılmaz'ın adını kullanarak imada bulunan medya organizasyonları ve sosyal medya hesapları çirkin bir propganadaya imza attı.

Tele 1 Yilmaz

OPERASYONU BÖYLE SÜSLEDİLER

2. Abdülhamid’in dördüncü kuşak torunu Berna Sultan Osmanoğlu’nun düğününde, 2. Abdülhamid'i Selanik'e sürgün edenlere tepki gösteren açıklamalarda bulunan Şevki Yılmaz'ın açıklamalarını Atatürk'e hakaret etmiş gibi servis eden medya organizasyonları boş durmadı.
Şevki Yılmaz Genel Koordinatörümüze açıklama yapmış ve kastının kimler olduğunu kamuoyuna habervakti aracılığıyla açıklamıştı. (TIKLAYINIZ)

Muammer Karabulut: İnsan yapımı yeni bir virüs daha geliyor! Muammer Karabulut: İnsan yapımı yeni bir virüs daha geliyor!

Yaşanan algı operasyonu sonucu açıklamalarda bulunan Nusretiye Camii imamı Ferdi Gümüşçü, ''Cumhuriyetin kurucusu, mensubu olduğum Diyanet işleri başkanlığını kuran, Kur'an'ı Kerim'in anlaşılması için meal çalışmasını başlatan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e edilen hakaret,iftira ve bedduaları bir din görevlisi olarak şiddetle reddediyorum.'' ifadelerini kullanmış ve bu ifadeler üzerinden ''İmam Şevki Yılmaz'a ağzının payını verdi'' haberleri yapılmıştı.

O İMAMIN EVİ TALİHSİZ BİR ŞEKİLDE YANDI! İMAM ''SABOTAJ YOK!'' DEDİ AMA BAZI TROLLER ÇIKAN YANGINI ''ŞÜPHELİ YANGIN!'' DİYE SERVİS EDEREK YILMAZ'I HEDEF GÖSTERDİ!

İsmai̇l Saymaz Çukur

BASIN TARİHİNDE KARA BİR LEKE OLARAK YER ALACAKLAR

Geçtiğimiz günlerde imam Ferdi Gümüşçü'nün kaldığı lojman bir yangın sonucu kullanılamaz hale gelince söz konusu medya organizasyonları, Şevki Yılmaz'ı ima ederek yangını servis etti. Açık bir operasyona imza atan medya organizasyonları ve gazetecilerin içine düştüğü çukur, basın tarihinde kendine ibretlik bir vesika olarak yer buldu.

İmam Sabotaqj

İMAM 'SABOTAJ DEĞİL' DEDİ

İmam Gümüşçü'nün sosyal medya hesabından 'sabatoj değil' açıklamasına rağmen Yılmaz'ı ima ederek sabotaj algısı oluşturmaya çalışanlar, müfteri yayın anlayışına son vermeden devam etti.