Osmanlı Hanedan mensuplarından, Sultan II. Abdulhamid Han'ın torunlarından Şehzade Orhan Osmanoğlu'nun kızının nikah merasiminde yaptığı konuşmayla Türkiye gündemine oturan Şevki Yılmaz, habervakti.com'un sorularını cevapladı.

Dün, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Beykoz Sosyal Tesisi'ndeki törenle, Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid Han'ın 25 yaşındaki 5. kuşak torunu ve Orhan Osmanoğlu'nun kızı olan 'Berna Sultan Osmanoğlu', Yiğit Onur Özcan ile dünya evine girdi.


Osmanlı Hanedanının hayattaki 14 kadın üyesinden biri olan Berna Sultan Osmanoğlu, İstanbul’da düzenlenen düğün töreni ile evlenirken, nikah töreninde çiftin şahitliğini tarihçi, yazar ve araştırmacı Prof. Dr. İlber Ortaylı ile Refah Partisi eski milletvekili ve Belediye Başkanlarından yazar Şevki Yılmaz ve TV programcısı, yazar ve hattat Mehmet Fatih Çıtlak yaptı.

ŞEVKİ YILMAZ'IN MERASİMDE YAPTIĞI KONUŞMA GÜNDEME OTURDU

Merasimde yaptığı konuşmada Yılmaz,  ''Osmanlıyla iftihar ediyorum ve Osmanlı'yı süren ''soysuzlarıda'' lanetle anıyorum'' dedi. Yılmaz'a kim-leri kastettiğini sorduk.

Yılmaz, konuyla ilgili Genel Koordinatörümüz Bülent Deniz'e açıklamalarda bulundu. Deniz sordu: ''Kim bu Hanedan-ı Osman'ı süren ''soysuzlar''? İşte Yılmaz'ın açıklamaları...

Yerli ve milli eğitim müfredatı programını kimler engellemek istiyor? Yerli ve milli eğitim müfredatı programını kimler engellemek istiyor?

YILMAZ: O soysuzlar;  dönmeler, masonlar, Osmanlı'yı yıkan ağaç kurtlarıdır...

Yılmaz, ‘’Bize bu toprakları vatan yapan ve emanet eden Fatih'in, Yavuz'un, Sultan Abdulhamid Han Hazretlerinin bugün yaşayan evlatlarının, Hanedan-ı Osman'ın nazik davetleriyle nikah merasimlerine katıldık. O ortamda bulunmak, ecdadın emaneti maneviyesinde yavrularının mutlu gününde olmak çok anlamlıydı.
Ancak gördüm ki nice kıymetli misafire rağmen erkândan olması gereken mevcut yoktu. Nice nikahlarda salonları dolduranları aradı gözlerim. ''Hanedanı yalnız bırakışımız neden devam ediyor'' sorusunun halet-i ruhiyesinde çok duygulandım.
Ecdada olan muhabbet ve vefa duygularıyla mikrofonu aldığımda ne diyecektim?
''Osmanlıyla İftihar ediyorum'' dedim!
Kiminle iftihar edecektik?
Himayesine aldığı 72 milletin iftiharı dedemle iftihar etmeyeceğizde kiminle edeceğiz?
Ve ekledim!
''Osmanlıyla iftihar ediyorum ve Osmanlı'yı süren soysuzlarıda lanetle anıyorum''
Evet!
Lanetliyor ve lanetle anıyorum!
Siyonizmi, Herzl'leri, Müstevlilerle amaç birliği yapan içimizdeki ağaç kurtları sabatayistleri!

Osmanlı’nın yıkılmasına neden olan bilhassa Selanik mebusu Sebatayist Emanuel Karasu'ları, Ermeni Aram Efendileri, Mason Esat Toptani ve Mason Hikmetler gibi Sultan Abdülhamid’i tahtan indirip Selanik’e mahkum eden soysuzları! Bizim kastımız O soysuzlar ve avanesidir, işbirlikçileri, zındıka komitasıyla kolkola giren, koca sultanı yıkanlardır.
Osmanlı ailesinin en mutlu günlerinde bile buruk ve hüzünlü halini görünce Osmanlı ailesini Türkiye’den kovan, ismini saydığım soysuzlara lanet ettim. Bu benim görevimdir. Dünyada hiçbir ülke hanedan ailesini sürmemiştir. Ama koskoca Osmanlı’yı yıkmakla kalmadı bu Siyonistler, aileyi dahi sürmüşlerdir. Bu, küresel emperyalistlerin 1071'in, 1453'ün intikamını alma planıydı! İngiliz soysuzun hedefiydi ve gerçekleştirdiler. Ben, hiçbir kimsenin ismini zikretmediğim halde niyet okuyanlarla ve iftira atanlarla da hukuk önünde hesaplaşacağız.’’
açıklamasında bulundu.