Türkiye'nin kritik öneme sahip 14 ve 28 Mayıs seçimlerinde millet bir kez daha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dedi. Ancak tarihi hezimet, muhalif kesimler tarafından bir türlü hazmedilemedi. Adaylarının yanlışlığını sorgulamak yerine Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret etmeyi kendilerinde hak buldular.

İsrail'den Türkiye'ye gelip, Suriyelilerin böbreklerini sattılar! İsrail'den Türkiye'ye gelip, Suriyelilerin böbreklerini sattılar!

SON ÖRNEK İZMİR'DEN GELDİ

Demokrat Gündem adı altında Youtube üzerinden yayın yapan bir kanalın İzmir'deki tarihi Kemeraltı Çarşısı'nda yaptığı sokak röportajında konuşan bir kadın, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ı hedef aldı.

İçindeki nefreti kusan kadın, Emine Erdoğan için "Valla benim suratıma da botokslar yapılsa, böyle kafama şeyler takılsa kaportam değişse ki kaportam değişmeden de ben ondan çok daha güzelim. Vallaha güzelim, ben iki tane boya sürsem Emine'den daha güzelim. Kaportası değişti kadının mimikleri bile oynamıyor" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan için de 'sürünsün' diyen hadsiz kadın "Adam desen torba ile geziyor. Ha ölmesin. Bak beni hemen tutuklasınlar. Kim şikayet ediyorsa etsin. Yayınlayın bunu. Torba ile geziyor. Bak ölmesin. Ölsün demiyorum. Kurtulmaktır. Deniz Baykal'dan beter olsun. Süründüğünü görelim. Bunu da eğer sansürsüz yayınlamazsanız iki elim iki yakanızda"
ifadelerini kullandı.