Bill Gates çetesinin DSÖ ile birlikte organize ettiği, yaşanan bu pandemi süreci bütün yönleri ile deşifre oldu. Dünyanın dört bir tarafında uyanan kitleler sürekli açıklamalar yapıyor. Yapılan bu açıklamalarda özetle sürecin kendi kendine bitmeyeceği yönünde. Çünkü muazzam bir güç kazandılar bundan vazgeçmeyecekler.

En başta hükümetleri kilitlediler. Yeniden egemenlik, itaatsizlik, nefsi müdafaa için birlikte hareket edilmesi gerekiyor. Yoksa bu küresel sistem hepimizi öldürecek. Hedeflerinde İNSAN var.

Artık sokakları yeniden canlandırılması, maskeyi kaldırmak, insanlarla tekrar bir araya gelinmeli. Olağanüstü bir durumda yaşanıyor. Ama yeni bir virüs yüzünden değil, o virüsle savaşmamız için bize empoze edilen diktatörlük yüzünden. Bize yeni bir düzen empoze etmek istiyorlar ve bu düzeni de koronavirüsü bahane ederek yapıyorlar.

Şu anda çok iyi gidiyorlar.

Toplumun temellerine aykırı ve sosyal ilişkilere karşı çıkıyorlar. Sorulduğunda ise “sorumluluktan” yaptıklarını söylüyorlar.

Bugünlerde çokça küresel güçlerin oyununun farkında olan insanlara ihtiyacımız var. Topluluk içinde yaşamalıyız, hepimiz bu lanet pandemi sistemini yıkmalı ve dönüştürmeliyiz.

Yoksa ölürüz.

“VATANIMIZI SAVUNMAZSAK GELECEK YOKTUR”

Sosyal mesafe ile yaşamak imkansızdır, sokaklara, tarlalara, dağlara adım atmadan doğa ile bağlantımızı kaybederiz. Kendimizi doğanın bir parçası hissetmezsek, kendimizi savunmayız ve anavatanımızı savunmazsak gelecek yoktur. Bundan kaçınmazsak, dünya dışı sapkın zihniyet her şeyi sona erdirecek ve onu eve sokma ihtimalimiz yok.

Koronavirüsün patlak vermesinden kısa bir süre sonra ekonomik ve siyasi iktidarın buluşma yeri olan Dünya Ekonomik Forumu, “Büyük Sıfırlama” yı sundu. Sunumda, sürdürülebilir ekonomik yeniden yapılanma var.

Bu yıl Davos, dijitalleşme ve sürdürülebilir kalkınmaya odaklandı ve Dünya'nın yeniden inşası için yeni fonlar ile yeşil kapitalizmi veya Yeşil Yeni Düzen'i ve dijitalleşmeyi hedefliyor. Bill Gates’in yine fitili ateşlediği iklim değişikliği bahanesiyle, küresel diktatörlüğü derinleştirmek ve çıkarıcılığı teşvik etmek istiyorlar.

Kasabaları boşaltmak, insanları şehirlerde toplamak, apartman bloklarına kilitlemek, sosyal ilişkileri bir telefonla değiştirmek istiyorlar… Her şeyi kontrol etmek için, teknolojiyi ve dijitalizasyonu kullanıyorlar. Sokaklar polis ve balkonlarda cıvıltılarla dolu; boğucu sosyal kontrol insanların ruhsal dengesini bozdu. Yaptıkları en iyi işi ise hükümetlerin gücünü ve  devlet düzeni içinde demokratik yaşamın vazgeçilmezliğini saygı duyan insanların tahammülünü kullanmak.

Teknoloji bizi değil Bill Gates çetesini kurtaracak, bağımlısı yaptıkları dijitalleşme halkın aleyhine çalışıyor. Mevcut sistemle sonuç alınamazsa yapacak hiçbir şeyimiz yok.

Küresel güçleri durdurmak onların bu kirli diktatörlüğünü sona erdirmek için bilincimiz açık, farkındalığımızı yüksek ve etrafımızı sürekli aydınlatıcı olmalıyız.