CHP eski Milletvekili Abdüllatif Şener, Halk TV yayınında istifa açıklaması yaptı.

Seçimlerde yeniden milletvekili adayı gösterilmeyen Şener'in, seçim döneminde tartışma yaratan CHP'ye yönelik eleştirileri yayında gündeme geldi. Gazeteci Barış Pehlivan, Şener'e "CHP'den istifa etmeyi düşünüyor musunuz" diye sordu.

14 MAYIS SONUÇLARINDAN SONRA İSTİFA ETTİM”

Şener, "Ben istifa ettim zaten. Açıklamadan önce istifa ettim" dedi.

Pehlivan, istifanın seçimlerden önce mi sonra mı olduğunu sordu. Abdüllatif Şener "14 Mayıs sonuçlarından sonra istifa ettim" yanıtını verdi.

KILIÇDAROĞLU'NA OY VERMEMİŞ
Şener, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ilk turunda Sinan Oğan'a oy verdiğini; ikinci turda ise geçersiz oy kullandığını söyledi.

MHP'li isim açıkladı! Bahçeli'nin 'Ferdi Tayfur' göndermesinin adresi neresi? MHP'li isim açıkladı! Bahçeli'nin 'Ferdi Tayfur' göndermesinin adresi neresi?

SEÇİM ÖNCESİ SÖZLERİ TARTIŞILDI
Cumhur İttifakı'nın Meclis çoğunluğunu elde ettiği ilk tur seçimlerden sonra Şener, “Cumhurbaşkanı bir partide, Meclis çoğunluğu bir partide olursa bu sefer ortaya ne çıkıyor? Denge denetim mekanizması kurulmuş oluyor. Fakat bu sefer de yönetimde ve ülkede istikrar kalmıyor. Dolayısıyla Meclis çoğunluğu Cumhur İttifakı'ndayken açıkça şunu söyleyeyim, Kemal Bey'in seçimi kazanmasıyla birlikte Cumhurbaşkanlığı da bir başka partiye gittiğinde bir kere verdiği sözlerden hiçbirini gerçekleştiremez” ifadelerini kullanmıştı.

Abdüllatif Şener-1