İŞTE ADNAN KALKAN'IN SÖZ KONUSU YAZISININ TAMAMI;

Türkiye Cumhuriyeti siyasi parti mezarlığıdır. Bir bakarsınız bir parti kurulur ve ilk seçimde tek başına iktidar olur. Bir bakarsınız bir parti kurulur, ismi bile duyulmadan siyasi parti mezarlığına gömülür. 
Hızlı bir şekilde yükselen partiler genelde karizmatik lider partileridir. Mesela Ecevit, Özal partileri sahsın kimliğiyle örtüşmüş karizmatik lider partileridir. Özal ölünce Anavatan partisi, Ecevit ölünce DSP yok hükmüne geçmiş ve meclise bile girememiştir. Yine Demirel bırakınca DYP'nin de kaderi farklı olmamıştır.
Yasaklı olmasına rağmen kurulduktan sonraki ilk seçime girip tek başına iktidar olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın partisi Ak Parti de karizmatik lider partisidir. Hatırlayın Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olduğu 7 Haziran seçimlerinde, tek başına iktidar olamadı. Yeniden seçime gitmek zorunda kaldı.
Şimdi!
Sayın Cumhurbaşkanımızın son dönemi. Ehil dostlardan aldığım fikirlere göre, şuan kurulan bakanlar kabinesi şimdiye kadar kurulan en ehil ve liyakatli kabine olduğu yönündedir. Özellikle Aile Danışmanı ve Eğitimci kimliklerim ve yıllardır aile ve eğitim üzerine ciddi emek sarfetmem, binlerce konferans vermem, alanda yazdığım kitaplar ve temsil ettiğim eğitim ve aile STK'ları gereği, benim ilgi ve etki  alanım daha çok Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'dır. Tüm bakanlıklara seslendiğim gibi özellikle bu iki bakanlığa sesleniyorum!
Sizler Türkiye Yüzyılı kabinesisiniz. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iradeli, cesur ve işinin ehli olan Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşınız. Dünya beşten büyüktür, bir gece ansızın gelebiliriz, mazlumların hamisiyiz diyen  Erdoğan'ın yol arkadaşınız. Dünyanın tüm tepkilerine rağmen Ayasofya'yı açan, İstanbul sözleşmesini iptal eden, LGBTİQP+'lara karşı olduğunu açıkça ifade eden, tek başına içte ve dışta zalime karşı dimdik duran Erdoğan'ın yol arkadaşınız...


Sizin tembellik, kişisel hesap, şahsi menfaat, ekonomik çıkar peşinde koşmaya hakkınız yok.
"Birileri eleştirir, bize sıkıntı yaşatır, huzurumuzu bozarlar, yavaştan alalım" demeye hakkınız yok.
Aşağılık Kompleksi, öğrenilmiş çaresizlik, rehavete girmeye hakkınız yok.
Gençlik boşluk hissi ve inançsızlık sebebiyle intihara sürüklenirken,
Psikolojik bunalıma girip madde kullanırken,
İşsizlikten dolayı evlenemeyip zinaya giderken,
Evlilik yaşı yükselip, evlenme oranı düşüp, boşanmalar artarken,
Kadının beyanı esastır, 6284 nolu yasa ile erkeklerin, kocaların onuru, şerefi, haysiyeti ayaklar altına alınırken, 
Okullarda "Eğitimde Toplumsal Cinsiyet Eşitliği Projesi" ile çocuk ve gençlerimiz eşcinselliğe özendirilip fıtratından koparılırken,
Karma eğitim sebebiyle nice çocuk ve gencimiz istismara uğrarken,
K-Pop müzikleri ile gençler kimlik ve kişiliklerinden koparılırken,
Televizyon dizileri ve sosyal medya ile değerlerimize ve aile yapımıza mayınlar döşenirken,
Ekonomik ve zihinsel krizler sebebiyle babalar evine ekmek götüremezken,
Zalim eliyle zülum gören Arakan, Doğu Türkistan, Suriye, Mısır, Filistin gibi mazlum coğrafyalar bizden umut beklerken, sizin bürokratlık oyunu oynamaya ve prosedür işlemeye hakkınız yoktur.

Bakan Güler'den İran'a 'terör örgütü PKK' tepkisi: Hoş değil! Bakan Güler'den İran'a 'terör örgütü PKK' tepkisi: Hoş değil!


Bu son virajdır. Erdoğan karizmatik liderdir ve son dönemidir. Erdoğan'dan sonra parti ciddi oy ve güç kaybı yaşayabilir. Değil iktidar, ana muhalefet bile olamayabilir. Herkes taşın altına elini değil boynunu koymak zorundadır. Nesli İhyâ Medeniyeti İnşâ mefkûremize cesaret, basiret, feraset, samimiyet ve gayret ile hep birlikte çalışmak zorundayız. En kötü senaryoya göre çalışırsak,  medeniyeti yeniden şahlandıracağız. 
Ben kendi namıma, şimdiye kadar binlerce aileye, öğrenciye, öğretmene ve STK temsilcilerine eğitimler, formatör eğitimleri, konferanslar, seminerler verdim. Ücret almadım. Babam beni okutmazken devletim beni okuttu. Devletime ve insanıma borcumu son nefese kadar ödemeye devam edeceğim. Nesli İhyâ Medeniyeti İnşâ mefkûremize hizmet için maddi hiçbir beklentim de yoktur. Gücüm ve kuvvetim ölçüsünde hizmete devam edeceğim. Lakin işbirliği yapmak zorundayız. Birlikte çalışmak zorundayız. Tek çiçekle bahar gelmez lakin her bahar bir çiçekle başlar. 
Rabbim Nesli İhyâ Medeniyeti İnşâ mefkûremize hizmet ettirsin.