İstanbul'da Murat Kurum'un 1 puan önde olduğunu, Ankara ve İzmir'de ise seçimin baş başa gittiğini açıkladı.

Türkiye 31 Mart’ta sandık başına gidecek. 5 sene boyunca görev yapacak isimlerin belirleneceği yerel seçim öncesi sahada hareketlilik yaşanıyor. Siyaset arenasındaki çalışmaların yanı sıra halk da adaylara desteğini sürdürüyor.

AK PARTİ SON ANKETİ AÇIKLADI
Bu kapsamda büyük önem taşıyan büyükşehirlerdeki adaylar için anket çalışmaları da devam ediyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Habertürk ekranlarından seçimlere haftalar kala İstanbul, Ankara ve İzmir'de son durumu paylaştı.

"KURUM ÖNDE, ANKARA VE İZMİR BAŞ BAŞA"
 Şen, İstanbul'da Murat Kurum'un 1 puan önde olduğunu söylerken, Ankara ve İzmir'de yarışın baş başa gittiğini ifade etti.

İYİ Parti'de başkanlık seçimi ikinci tura kaldı İYİ Parti'de başkanlık seçimi ikinci tura kaldı

İŞTE ANKET SONUÇLARI

Mustafa Şen, canlı yayında anket sonuçlarına ilişkin şu ifadeleri kullandı:

"Önümüzdeki haftalarda çok daha yoğun bir seçim sürecine gireceğiz. Seçimler demokrasinin şölenidir, vatandaş kendi iradelerini ortaya koymaktadır. İstanbul’da son durum Murat Kurum. Kurum, 1 puan civarında önde gözüküyor. Ankara’da Turgut Altınok durumu baş başa noktaya getirdi. Altınok mesafeyi kapattı. İzmir’de süreç kolay değil ama oraya doğru gidiyor iş. Hamza Dağ hızla yükseliyor. Epey bir mesafe vardı kapandı, kimse şaşırmasın, Hamza Dağ müthiş gidiyor."