MHP'li isim açıkladı! Bahçeli'nin 'Ferdi Tayfur' göndermesinin adresi neresi? MHP'li isim açıkladı! Bahçeli'nin 'Ferdi Tayfur' göndermesinin adresi neresi?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Çanakkale İl Başkanlığı'na yaptığı ziyarette gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır'ın bir televizyon programındaki iddiaları sorulan Akşener, yaklaşık 5 ay sonra yapılacak seçimlerde Türkiye'nin 81 ilinde aday çıkarma kararlarını hatırlatarak yanıt verdi. 

Bütün illerde aday çıkarma kararı sonrası hem muhalif hem de yandaş medyanın kendilerini hedef aldığına işaret eden Akşener, Dikbayır'ın iddialarına ilişkin ise şunları söyledi:

"Ben izlemedim ama arkadaşlarımızın özet olarak anlattıklarından çıkardığım şu: Çok üzüldüğümü ifade ediyorum. İddia sahibinin isimlendirdiği kişilerin 'Bunlar iftiradır' diyerek mahkemeye gittiği bir süreç bu. İlgili arkadaşın da tedbirli olarak disipline verildiği bir süreçte, hukuk açısından sadece bunu söyleyebilirim. Daha ayrıntılı bir cümle kurmam mümkün değil. Ama tekrar söylüyorum; edep, hayâ, ahlâk duygusu siyasette çok önemlidir."

ÇANAKKALE ADAYI BURAK KUNT OLDU

Öte yandan İYİ Parti lideri, partisinin Çanakkale Belediye Başkan adayının, Belediye Meclis Üyesi ve Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Üyesi Burak Kunt olduğunu duyurdu.