İstanbul Levent'teki özel bir bankada müdür olan Seçil Erzan, 'yüksek kâr vaadiyle gizli fon' yalanıyla futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdı.

Fatih Terim'e yakın olduğu iddia edilen Erzan'ın kurduğu dolandırıcılık zincirinde Arda Turan, Emre Belözoğlu, Emre Çolak, Semih Kaya, Ayhan Akman, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı, Buse Terim ve Selçuk İnan'ın da olduğu çok sayıda kişinin adı olaya karıştı.

Bu yöntemle milyonlarca dolar dolandırılan ünlü isimlerin davasında ise her gün yeni bir gelişme yaşanıyor.

Bilindiği üzere en çok para kaptıranlardan biri olan Arda Turan ile Seçil Erzan'ın, WhatsApp'taki görüşme kaydı ortaya çıkmıştı.

Arda Turan'ın mahkemeye delil olarak sunduğu kayıtlarda dikkat çeken ifadeler yer aldı. Seçil Erzan ile konuşan ve parasını isteyen Turan, konuşmada "Seçil Ben ne yapacağım? Karıma şimdi ne diyeceğim Seçil ya..." demişti.

Yeni görüşme kaydı ortaya çıktı

Bu kaydın ardından Arda Turan ile Seçil Erzan arasında bir görüşme daha yaşandığı ortaya çıktı.

Fenerbahçe zirve takibini sürdürüyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'de kayıp Fenerbahçe zirve takibini sürdürüyor! 10 kişilik Beşiktaş, Kadıköy'de kayıp

Akşam'dan Neslihan Keskin'in aktardığına göre; Arda Turan'ın, Erzan'a mesajlarda abla diyerek hitap ettiği; parasını alamadığı için borçlularının telefonuna bile çıkamadığını söylediği öğrenildi.

"Bu günü hayatım boyunca unutmayacağım: Düştüğüm hale bak dilenci oldum"

Seçil Erzan'dan para isteyen Arda Turan'ın, "Bugün kredi kartım kesiliyor. 6 Mart'a kadar ödemesi var. Bu günü hayatım boyunca unutmayacağım. Çok kötü hale düştüm. Ve kendime yakıştıramıyorum. Ödeme için arayan insanların telefonunu açamıyorum. Düştüğüm hale bak dilenci oldum." ifadesini kullandığı görüldü.

"Kendimi mahvettim"

Bir başka mesajında kredi başvurusu yaptığını anlatan Turan'ın, "Kendimi mahvettim. Yerin dibine girdim. Kredi falan çıkmıyorsa kendim halletmeye çalışacağım." derken; Seçil Erzan'ın ise yanıt olarak "Canım kardeşim lütfen rahat uyu." cevabını verdiği tespit edildi.