Airbus A350, 1 Eylül akşamı 336 yolcuyla zamanında yola çıktı, ancak Virginia'nın merkezine doğru geri dönmek zorunda kaldı.

Uçuş sırasında pilot hava trafik kontrolüne, "Bu sadece biyolojik bir tehlike meselesi, uçuş boyunca ishal olan bir yolcumuz vardı, bu yüzden Atlanta'ya geri dönmemizi istiyorlar" dedi.

FlightAware'e göre Airbus 350, kalkışından iki saatten daha uzun süre sonra Hartsfield-Jackson Atlanta Uluslararası Havalimanı'na geri döndü.

Delta şirketi, CNN'e, uçuşun sekiz saatten biraz fazla geciktiğini ancak başka bir olay yaşanmadan Barselona'ya indiğini söyledi.
Uçuşla ilgili bir yetkili, "Ekiplerimiz müşterilerimizi nihai varış noktalarına ulaştırmak için mümkün olduğunca hızlı ve güvenli bir şekilde çalıştı. Seyahat planlarındaki gecikme ve rahatsızlıktan dolayı müşterilerimizden içtenlikle özür dileriz." dedi.

AVRUPA UÇUŞLARINDA RASTLANAN ÇİRKİN DURUMLAR

Bu durumun bir benzeri Las Vegas'tan Montreal'e giden bir uçakta meydana geldi. Kanada havayollarında yaşanan olayda Air Canada uçağında, iki yolcuya önceki uçuşta kusmukla kaplanmış, yeterince temizlenmemiş koltuklara oturmalarının söylendi.

'Netanyahu, UCM'nin kendisi hakkında çıkarabileceği tutuklama emri konusunda çok gergin' 'Netanyahu, UCM'nin kendisi hakkında çıkarabileceği tutuklama emri konusunda çok gergin'

Bu olayın ardından firma bir özür mesajı yayınladı.

30 Haziran'da ise, Air France'ın Paris'ten Toronto'ya uçuşunda bulunan bir yolcu, koltuğunun ayak boşluğunun daha önceki bir yolcu tarafından kan ve ishal izleri nedeniyle hâlâ ıslak olduğunu fark etti.

Yolcu Habib Battah, CNN'e "gübre gibi" garip bir koku fark ettiğini, ancak uçuş görevlisini uyardığında kendisine ıslak mendil verildiğini ve atıkları emmesi için business class'tan battaniyeler teklif edilmeden önce alanı kendisinin temizlemek zorunda kaldığını söyledi.

Yolcu, "Önümüzdeki yedi saat boyunca orada kan kokusunu koklayarak oturmak zorunda kaldık" dedi.

CNN