Kudüs Camii'nin temeli 23 Mart 2018'de Balıkesir'de atılmıştı. Çok kısa bir sürede inşası tamamlanan camide, kubbenin yanı sıra Kubbet-üs Sahra’nın girişinde bulunan sütunları dahi modellenerek Afyon’da yaptırılıp caminin girişine konumlandırılmıştı. Yapılan bu çalışmayla Anadolu insanının Mescid-i Aksa sevdasını bir kez daha gözler önüne seren cami derneği, cami ekseninde ibadetin yanısıra gençlere yönelik çalışmalara devam ediyor.

Balıkesir'de 3,6 büyüklüğünde deprem Balıkesir'de 3,6 büyüklüğünde deprem

HACI BİLAL GÜNGÖREN, SELAHADDİN MİNBERİNİ İNŞA EDEN MARANGOZ GİBİYDİ!

Gençlerin ve cemaatin Kudüs ve Mescid-i Aksa konusunda bilinçlenmeleri gerektiğini sıklıkla vurgulayan Hacı Bilal Güngören inşaat döneminde; ''Cami yaparken değil, cami bittikten sonraki sorumluluklarının daha büyük. İlk kıblemiz esaretten kurtulsun diye minber yapan kündekar gibi bizde Kubbet'us Sahra'yı Balıkesir'e getirdik'' demişti.

karesi kudüs camii

Kudüs aşığı, Mescid-i Aksa sevdalısı Kudüs Camii Ve Kuran Kursu Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hacı Bilal Güngören amcamıza Allah'tan rahmet, eşi, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz. Kabri Nur! Mekanı cennet olsun. El Fatiha...

CENAZE NAMAZI YARIN

Merhum Hacı Bilal Güngören'in cenaze namazı inşa ettiği Balıkesir Karesi Kudüs Camii'nde yarın öğlen namazından sonra kılınacak, cenaze namazından sonra Başçeşme Mezarlığına defnedilecek. Merhum Bilal Güngören bir müddettir sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyordu.