Türkiye'nin etkin ve önemli vakıflarından Medeniyet Vakfı, bünyesinde kurulan Medeniyet Uluslararası İnsani Yardım Derneği ile birlikte Filistin Gecesi düzenledi. Türkiye'de ki mevcut şubeleriyle dini değerlerde tevhid merkezli eğitimlerin yanı sıra sportif, sosyo ve kültürel içerikli faaliyetlerle adından söz ettiren ve başkanlığını Kazım Sağlam'ın ifa etttiği Medeniyet Vakfı, İstanbul Başakşehir'de Direnişten Diriliş'e Gazze Gecesi'yle önemli isimleri bir araya getirdi.

BAŞAKŞEHİR HALKI YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Gazze'de süren katliam ve işgali kınamak ve Kudüs bilinci oluşturmak için düzenlenen geceye M. Beşir Eryarsoy, Prof. Halis Aydemir ve Kudüs rehberi ve mihmandarı Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz konuşmacı olarak katıldı. Başakşehir halkının yoğun bir katılım sağladığı program vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

Başakşehir Çınar Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen program Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı.
Medeniyet Vakfı Başkanı Kâzım Sağlam ve Medeniyet Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanı Mehmet Ali Ustabaş’ın açılış konuşmalarıyla devam etti.

WhatsApp Image 2024-01-28 at 16.59.00 (1)

M. Beşir Eryarsoy, Prof. Dr. Halis Aydemir ve habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz, Gazze direnişinin önemi, etkileri ve ortaya çıkardıkları sonuçlar üzerinde konuşmalarını gerçekleştirdi.

Güçer Kafa yazdı: Bulamaç Güçer Kafa yazdı: Bulamaç

Ayrıca programda 7 Ekim Aksa Tufanı’nın gerekçeleri ve sonuçları üzerine de sunum gerçekleştirildi. Konuşmaların ardından M. Rüştü İzgöer tarafından Gazze başta olmak üzere İslam dünyasının farklı coğrafyalarında mücadele yürüten kardeşlerimiz için dua edildi.

Grup Yürüyüş’ün birbirinden güzel ezgi ve marşlarıyla sahne almasının ardından program sona erdi.