Erenköy Cemaati'nin manevi lideri olarak bilinen Osman Nuri Topbaş, 'Benim şeyhim beni mahşer günü kurtarır cennete götürür' iddiaları hakkında açıklamada bulundu.

''BAŞKA TÜRLÜ KURTULUŞ YOLU YOK''

Şevki Yılmaz, Hamas'ın siyasi lideri Halid Meşal'i ziyaret etti Şevki Yılmaz, Hamas'ın siyasi lideri Halid Meşal'i ziyaret etti

''Benim şeyhim mahşerinde beni bırakmaz elimden tutar cennete götürür. Bu tamamen bir gafletin ifadesidir'' diyen Topbaş, ''Aşere-i Mübeşere gibi efendimizin bildirdiği kişiler hariç hiç kimsenin garantisi yok. Cenab-ı Hak 'Ancak Müslümanlar olarak can verin' diyor. 'Sakın ha başka türlü can vermeyin' buyuruyor. Kimse kimseye Cenab-ı Hak'ın izni olmadan şefaat edemez. Kimin şefaat edeceğini de peygamberleri dışında bildirmiyor. Yine efendimiz 'Fatıma seni cennete götüreceğim' demedi, 'Kızım Fatıma çok ameli salih işle. Namazını bol bol huşuyla kıl. Kıyamet günü babanın peygamber olduğuna güvenme.' dedi. Onun için şeyh olsun mürit olsun hiç kimsenin garantisi yok. Onun için kul ne olacak, takva hayatı içinde olacak, Cenab-ı Hak'a devamlı dua halinde olacak, tefekkür, teslimiyet, zikir ve efendimizin güzel ahlakıyla müzeyyen içinde olacak. Başka türlü kurtuluş yolu yok.'' açıklamasında bulundu.