Kennedy, Biden'ın uyuşturucu bağımlılığı ile mücadelesine, babasının onayını alma arzusuna ve çalkantılı ilişkilerine ışık tuttu. Hunter'ın sık sık uyuşturucu kullandığına ve günübirlik ilişkiler yaşadığına dikkati çeken Kennedy, "Hunter, Biden ailesinin şamar oğlanı, annesi ve babası tarafından doğru düzgün sevildiğini sanmıyorum." dedi.

Eski bir striptizci olan Allie Kennedy'nin İngiliz DailyMail.com'a anlattıkları, Hunter Biden'ın karmaşık bir portresini ortaya çıkararak, Hunter'ın uyuşturucu bağımlılığıyla boğuşurken, babasının onayını ararken ve ailesinin yüksek profilli statüsünün getirdiği zorluklarla yaşadığı mücadeleleri ayrıntılandırdı.

"BIDEN AİLESİNİN ŞAMAR OLANI"

Hunter'ı “her zaman ağabeyi Beau'nun gölgesinde kaldığını hisseden ‘kaybolmuş küçük bir çocuk' olarak tanımlayan Kennedy, Beau'nun 2015 yılında kanserden trajik ölümünün ardından Hunter'In büyük bir duygusal çöküntü yaşadığını dile getirdi. Kennedy, "Onunla çok derin konuşmalar yaptım, O ailenin şamar oğlanı... Ailesi tarafından doğru dürüst sevildiğini hiç sanmıyorum." diye konuştu.

"BABASININ ONAYI İÇİN HER ŞEYİ YAPARDI"

Kennedy, Hunter'ın durmaksızın babasının onayını almaya çalışmasını Rusya, Çin ve Ukrayna'daki tartışmalı iş anlaşmalarına dahil olmasına bağlayarak, "Bence babasının onayı için her şeyi yapardı. Bence bu yüzden Rusya, Çin ve Ukrayna işlerine bulaşacak kadar aptaldı. Sadece babasının onayını ve sevgisini istiyordu.” dedi.

"UYUŞTURUCU MÜPTELASI KOKAİNMAN"

Kennedy, ayrıca Hunter'ın sık sık kokain kullandığını ve seks işçileri ile birlikte olduğunu dile getirdi.

ÖLEN KARDEŞİNİN EŞİ İLE BİRLİKTE OLDU

Diğer taraftan genç kadın, Hunter'ın uyuşturucu bağımlılığının merhum kardeşi Beau'nun eşi Hallie ile olan ilişkisine kadar uzandığını aktardı. Kennedy, Hallie'nin Hunter ile uyuşturucu kullandığını ve hatta ikilinin birlikte çıplak sprey bronzlaşma seanslarına katıldığını iddia etti.

Kennedy, kendisinin Hallie ile tanıştığını ve kendisine Hunter ile birlikte uyuşturucu kullandığını itiraf ettiğini öne sürdü.

İngiltere'den sürpriz Hamas açıklaması! Teklifi duyurdular İngiltere'den sürpriz Hamas açıklaması! Teklifi duyurdular

NTV