Kanseri mRNA’nın İflasını Kurtarmak İçin Mi Uydurdu?

Tüccardan bilim insanı olunca böyle oldu!

Bu sefer kötü yakalandı!

Yazan Muammer KARABULUT

Uğur Şahin BioNTech yıllık genel kurulunda Omicron varyantı aşısıyla ilgili ilk test sonuçlarının en iyi ihtimalle birkaç hafta içinde gelmesini beklediğini, Ağustos ve Eylül ayında da onaylana bileceğini söyledi. 

BioNTech Çalışma Kodu BNT162b2 olan mRNA sıvısının bütün çalışma bilgileri Clinical Trials'da var. Fakat 25 Ocak 2022 tarihinde “Omicron” adını verdikleri varyantın yapılan sıvılarda etkisizliği anlaşılınca BioNTech kendi web sitesinde (bkz) ilk çalışmayı başlattığını duyurdu.

Yeni durumla ilgili BioNTech, Omicron varyantına ilişkin bağışıklık ve güvenlik konusunda 3.924 katılıcı ile klinik çalışması yapacağını,  22 Şubat 2022 ve en son 18 Nisan 2022 tarihli güncellemeler ile Clinical Trials'a bildirdi. Çalışmanın bitim tarihi ise 7 Nisan 2023 tarihi olarak yazıldı. (bkz)  

Covid-19 için mRNA sıvıları ile faz denemesi yapan BioNTech ve  Moderna’nın “Omicron” varyantına karşı etkisizliği ve sıvıyı alanların yeniden enfekte olmaları gerçeği de aynı derecede endişe verici olduğu uluslararası kamuoyunda yoğun tartışma yaratınca, 15 Mart 2022 tarihinde Pfizer/BioNTech ve/veya Moderna destek aşılama öncesi ve sonrası çeşitli zamanlarda antikor düzeylerini tespit etmeyi amaçlayarak ileriye yönelik hızlı bir çalışma yapacaklarını bildirdiler. Yani o çok sık duyduğumuz “deneysel” takviye dozları kendi ifadelerine göre deneye katılanlara, “kas içine uygulama 0,3 ml Pfizer/BioNTech (BNT162b2) içinde 30 ug veya 0,25 ml Moderna” sıvısı zerk edilecekti.

Her iki mRNA’cının Omicrona karşı bu yeni durumun 1. Aşaması 31 Ağustos 2022 tarihinde  tamamlanacak, bitiş tarihi ise 31 Ağustos 2023 tarihi olacaktı. (bkz) Pfizer-BioNTech Covid-19 veya Omicron bazlı sıvısı  klinik çalışması  1-tolere edilebilirlik, 2-güvenlik ve 3-immünojenitesi de olmak üzere 1.420 kişi üzerinden  3’ü analiz edilecekti. (bkz)

FARZ EDELİM Kİ Sars-CoV-2’ VAR!

Açıkça görüldüğü üzere, 22 Şubat 2022 ve 15 Mart 2022 tarihlerinde Omicron üzerinde mevcut mRNA sıvılarının etkilerini belirlemek üzere yeniden süreler ve şartlar belirleniyor.  Yapılan klinik çalışmalarının bildirimi ise  7 Nisan 2023 ve 31 Ağustos 2023  tarihinde olacaktı.

Şimdi buraya kadar olan bilgileri Sars-CoV-2’ adını verdikleri virüsü kabul ederek değerlendirmeye devam edelim…

Sars-CoV-2 virüsünün öldürücü etkisi için BioNTech’in BNT162b2 Çalışma Kodu ile geliştirdiği  mRNA sıvısının vücuttaki bağışıklığı artırdığını hatta olası başta kanser türleri de olmak üzere bu teknoloji kullanılacağına da inanalım. Ama bunların hiçbiri olmadı. BioNTech etki süresi yalanları ile başlayan aşılama da en son 6 ay denildi. Sonra takviye ve hatırlatma derken varyantlar ve en sonun da Omicron varyantı çıktı.

Ve Omicron varyantına takıldılar.

Böylelikle mevcutta bulunan Sars-CoV-2 virüsüne karşı  mRNA sıvıları, bilimi, mantığı alt üst edecek şekilde aynı virüsün varyantına karşı etkisiz olduğu anlaşıldı.

O VARYANT VİRÜSTEN ÇIKMADI MI?

Hatırlayacak olursak, milyarlarca insan üzerinde denenen BioNTech’in sıvı çalışması Clinical Trials da 8 Şubat 2024 tarihinde tamamlanacaktı. Ama ortada Sars-CoV-2  olmayınca virüs erken bitti. Pfizer Cos’un Dünya Ekonomik Forumu’nda açıklamasına göre ellerinde 7 milyar sıvı kaldı!

Eğer yapılan tüm bu çalışmaların akıbeti belli değilken, şimdi de BioNTech Ceo’su Uğur Şahin Omicron için mRNA sıvısı bulduklarını ilk test sonuçlarının birkaç hafta içinde başlayacağını ve Ağustos veya Eylül ya da sonbaharda da onaylanabileceğini söylemesi açıkça sahtekarlık değil mi?

Üstelik hala önceki çalışmaların zamanı gelmediği için sonuçları olmadığı gibi, tüm çalışmaların yer aldığı Clinical Trials’da BioNTech’in Omicron ile ilgili klinik kayıtta yok!

O zaman Uğur Şahin test sonuçlarını kime bildirecek veya henüz Clinical Trials’da kaydı olmayan Omicron klinik raporlarını kim onaylayacak?

Diğer tarafta ise uygulaması mevcut tedavi sonrası başlayacak olan  ve temeli Sars-CoV-2’yi oluşturan mRNA teknolojisi ile geliştirilen aşı, 18 aylık uygulama sonunda, 16 hastanın 8’inde pankreas kanserini tamamen yok ettiğini açıkladı. Şahin’in bu çalışması da henüz Faz1’deymiş.

Ve eğer bir sıvı 16 hasta ile bulunuyorsa Sars-CoV-2 için milyarlarca kişiyi neden o mRNA sıvılarını zerk ettiniz?

Ayrıca ClinicalTrials.gov da Şahin’in bahsettiği Faz 1 çalışmasının klinik kaydını bulamadık!

Sonuçta bu maddi veriler doğrultusunda milyarlarca insan, BioNTech Ceo’su Uğur ŞAHİN tarafından zehirlenmiş ve haksız kazanç sağlamıştır…Kendisi bilim insan değil tüccar yani Ceo’dur.