Son dönemde "Türkiye'nin en tehlikeli ve girilmez mahalleleri" şeklinde üretilen içeriklerde Konya'da çekilen bir videoda Tatlıcak Mahallesi'nden görüntü alındı. Bu bölgedeki insnaların 'Bu mahalleye polis dahi giremiyor' dediği mahalleye polis ekipleri uyuşturucu operasyonu düzenledi.

6 KİŞİ TUTUKLANDI

Otomobil, otobüs durağına daldı: 4 ölü, 5 yaralı Otomobil, otobüs durağına daldı: 4 ölü, 5 yaralı

Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele şubesi ekipleri, uyuşturucu satışı yapan Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'ne yaptığı teknik ve fiziki takibin ardından operasyon düzenledi. 3 özel harekat timi, 2 çevik kuvvet timi eşliğinde 180 polisin katılımıyla daha önce belirlenen adreslere yapılan baskında, mahallenin giriş ve çıkışları kapatıldı. Dronla havadan da takip edilen operasyonda, evlerde eğitimli 2 köpekle de arama yapıldı. Şüphelilerin evlerinin yanı sıra mahalledeki, metruk binalar ve boş arazilerde de arama gerçekleştirildi. Yapılan aramalarda 190 uyuşturucu hap, 2 parça halinde 166 gram eroin, bir kök kenevir, 25 gram esrar, 2 ruhsatsız tabanca, bir adet uyuşturucu ticaretinde kullanılan hassas terazi ve 3 pompalı tüfek ele geçirildi.

YOUTUBE VİDEOSUNA ÇIKAN KİŞİ POLİS EKİPLERİNE TEŞEKKÜR ETT

YouTube fenomeni M.Ö'nün videosunda 'Bu mahalleye polis dahi giremiyor' diyen mahallede yaşayan bir kişinin polis kamerasına 'Sizin sayenizde mahallemiz daha sakin" demesi de dikkatlerden kaçmadı.