Şevki Yılmaz 'zede'leri yazdı: Şayet ders aldıysak... Şevki Yılmaz 'zede'leri yazdı: Şayet ders aldıysak...

Fukara İnsani Yardım Derneği ve Medeniyet Uluslararası İnsani Yardım Derneği'yle birlikte gerçekleştirilen programa Siyonist rejim İsrail'in kamu güvenliğine tehtid olduğu gerekçesiyle Filistin'e 10 yıl giriş yasağı koyduğu, Kudüs Mihmandarı ve Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz konuşmacı olarak katıldı.

bülent deniz adana 6

KONFERANS MEDENİYET VAKFI ADANA ŞUBESİ'NDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ

İsra Suresi'nden ayetlerin okunması ve mealiyle başlayan program video gösterileri, şiirler ve Grup Medeniyet'in ezgi ve marşlarıyla devam etti. 

bülent deniz adana 3

bülent deniz adana 4

Programda selamlama konuşması yapan Medeniyet Uluslararası İnsani Yardım Derneği Başkanı Mehmet Ali Ustabaş, Türkiye sathında başta eğitim çalışmaları olmak üzere, sosyo-kültürel alanlarda hizmet veren Medeniyet Vakfı bünyesinde yeni kurulan insani yardım derneğinin faaliyetlerini özetledi ve Kudüs Davası'nın önemine vurgu yaptı.

bülent deniz adana 7

BÜLENT DENİZ: ''Kudüs özgür olmadan dünya da hiçbir şehir, Mescid-i Aksa özgür olmadan dünya da hiçbir mabed özgür değildir...''

Tarihi perspektifle ördüğü konuşmasında Bülent Deniz, Haçlı Seferlerinden ibretlik anlatımlarla yeni bin yılın küresel sömürgeci Emperyalistlerinin kanlı ve kirli planlarına vurgu yaparak; ''Maksatları değişmedi, enstrümanları değişti, dün bize kılıç çekip, kurşun sıkanlar bugün biyolojik saldırılarla üzerimize geliyorlar, bizi sosyo, kültürel ve ekonomik olarak kuşatarak başta Kudüs olmak üzere dünya da yaşanan gelişmelere karşı tepkisizlik kuyusuna çekmeye çalışıyorlar. Kürdü, Türkü, Arabı birbirine düşürmek istiyorlar, nöbet mahalini terketmemizi istiyorlar, Iğdırlı onbaşı Hasan Kudüs nöbetini terketmedi, 15 Temmuz'da mevzileri koruduk, yine koruruz!'' diyerek yakın tarihten örneklerle de Gazze Muharebelerinden, Filistin Cephesine, Selahaddin Eyyubi'den Baybars'a  Mescid-i Aksa'ya karşı olan sorumluluğumuz üzerine hatırlatmalarda bulundu.

bülent deniz adana

Medeniyet Vakfı Adana Şubesi'nin çalışmalarının, başkan Emin Işık'ın şahsında takdire şayan olduğunu; 

''Burası adeta Adana Kudüs Muhafız Alayı olmuş'' sözleriyle vurgulayan Deniz, ''Kudüs Davamız için ne yapacağız?'' sorusunun cevabını fiilen veren Adana'lı kardeşlerimiz dernek girişine astıkları KUDUS SEFERİ ilanıylada alkışı hakediyor. Evet Gidin! Kudüs'e gidin!'' dedi.

WhatsApp Image 2023-09-16 at 16.41.36

Program, Medeniyet Vakfı Adana Şubesi sosyal medya hesaplarından da canlı olarak yayınlandı.

Bülent Deniz, yazarımız Aile Danışmanı, eğitimci Adnan Kalkan ve Medeniyet Adana Derneği Yönetim Kurulu üyesi Maşallah Fidan'ın eşliğinde Adana temasları sırasındaAdana Kıvanç İmam Hatip Lisesi'nde de bir konferans verdi, ''Asr-ı Saadet'ten İslam Davetçilerine Dersler, Gençler için Sosyal Medya İlmihali'' gibi eserleri ve sosyal medyadan sohbetleriyle tanınan Abdülaziz Kıranşal Hocayı'da ziyaret ederek bir istişare gerçekleştirdi.

WhatsApp Image 2023-09-16 at 18.43.23

Ziyarette özellikle Küresel dayatmalar ve mücadele yöntemleri üzerine konuşuldu.

İşte konferansa ilişkin kareler:

WhatsApp Image 2023-09-16 at 17.44.00 (2)

WhatsApp Image 2023-09-16 at 17.44.00

WhatsApp Image 2023-09-16 at 17.44.00 (1)

bülent deniz adana 11

bülent deniz adana 10

bülent deniz adana 5

bülent deniz adana 2

Habervakti