Habervakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu, usta yazar Abdurrahman Dilipak'ın açıklamalarda bulunduğu Derin Gerçekler'de işgalci İsrail'in Gazze'de gerçekleştirdiği soykırım ele alaındı. 

Bülent Deniz yazdı: İsmail Heniyye'ye sordum... Bülent Deniz yazdı: İsmail Heniyye'ye sordum...

''TÜRK ASKERİNİN FİLİSTİN'E GİTMESİNDEN 8 GÜN SONRA 28 ŞUBAT DARBESİ GERÇEKLEŞTİ''

Gazze'de yaşanan soykırıma Türkiye'nin meclis kararıyla asker göndermesi gerektiği yönündeki dileğini açıklayan Deniz, ''20 Şubat 1997'de Necmettin Erbakan başbakanken, Türk askerinin Filistin'e barış gücü olarak gitmesi TBMM'nin verdiği oylarla gerçekleşmiştir. Türk ordusu Filistin'e Danimarka, İsveç, İsviçre, Norveç ve İtalya ile birlikte barış gücü olarak gitmiştir. Bu zamanında yapıldı. Şimdi bizim beklentimiz, Türk ordusunun Kudüs'e gitmesi yönündedir. Fakat bu karardan sonra Erbakan'a yönelik 28 Şubat darbesi gerçekleşti.'' ifadelerini kullandı.

''YAPTIK YİNE YAPARIZ''

''Bizim için Türk askerinin Filistin'e gitmesi zor değil'' ifadelerini kullanan Deniz, ''Türk askerinin gerek İslam İşbirliği Teşkilatı ile Filistin'e tekrar barış gücü olarak gitmesinin önü açıktır. İrade gösterecek devlet aklı vardır. Bu iradenin bir an önce ortaya konmasını beklemek de bu aziz milletin en büyük hakkıdır. Sorumluluk sahiplerine bu vazifeyi hatırlatıyoruz. Onların muvaffak olmaları için de tüm milletin duaları arkalarındadır. Yaptık yine yaparız.'' açıklamasında bulundu.