Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Fenerbahçe sahasında Adanaspor'u 6-0 mağlup ederek son 16 turuna yükseldi. 

Ergin Ataman'dan çarpıcı sözler: Beni tehdit ettiler, Ben Türküm bir şey yapamazsınız Ergin Ataman'dan çarpıcı sözler: Beni tehdit ettiler, Ben Türküm bir şey yapamazsınız

Karşılaşmanın ardından sarı-lacivertlilerin teknik direktörü İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. 

İsmail Kartal'ın açıklamaları şu şekilde: 

"Son 16'ya kaldığımız için mutluyum"

"Bu akşam Adanaspor'u yenerek turu geçmek istiyorduk. İstediğimiz oldu. Güzel bir galibiyet elde ettik. Son 16'ya kaldığımız için mutluyum. Oyuncularımız elinden geleni yaptı. Kazandığımız için mutluyuz. Adanaspor'a bundan sonrası için başarılar dilerim."

"Herkesin birbirine saygısı var"

"Sonuçta çubukluyu giyen oyuncu bizim için değerlidir. Sezon başından bu yana söylüyoruz. Herkesin birbirine saygısı var. Onların bize, bizim onlara... Takım içindeki dengeleri tutarak oyun içinde kalmak istiyoruz."

"Kadro derinliği olarak orta ve uzun vadede ihtiyacımız vardı"

"Krunic ve Bonucci'yi erkenden takıma kazandıran yöneticilerimizi tebrik ederim. Kadro derinliği olarak orta ve uzun vadede ihtiyacımız vardı. Krunic ilk maçı olmasına rağmen iyi oyun çıkardı. Bugün 6 numara olarak başladı savunmaya geç dedik ve oraya da geçti."

"Çağlar ile ilgili bir karar vermedik"

"2 transferle kendi balansımızı bulduk. Durum gerektirirse bir tane daha transfer yapabiliriz. Gidebilecek oyuncular ve Çağlar ile ilgili bir karar vermedik. Bakacağız, zaman içerisinde değerlendireceğiz."