Denizbank'nın eski şube müdürü olan Seçil Erzan, yüksek kar getirisi bulunan güvenilir bir fon olduğunu ve Fatih Terim gibi isimlerin de bu fona dahil olduğunu söyleyerek aralarında tanınmış futbolcular Arda Turan, Fernando Muslera, Emre Belözoğlu ve Selçuk İnan’ın da bulunduğu 18 kişiyi yaklaşık 25 milyon dolar ile 7 milyon 384 bin lira dolandırdı. Olayın ortaya çıkmasının ardından skandallar peş peşe gelirken ünlü isimler mahkemenin yolunu tuttu.

"Hepsinin adına çok üzgünüm"

Eski ünlü futbolcuların kaptırdığı paraların ardından Arda Turan'ın çalıştırdığı Eyüpspor'da top koşturan Caner Erkin'den dikkat çeken bir açıklama geldi. Erkin, aralarında Emre Belözoğlu ve Arda Turan gibi futbol dünyasının yıldızlarının da bulunduğu birçok meslektaşının 'yüksek karlı gizli fon' vaadiyle dolandırılması hakkında konuştu.

Ergin Ataman'dan Siyonistlere tokat gibi cevap: Ben Türk'üm bana bir şey yapamazsınız! Ergin Ataman'dan Siyonistlere tokat gibi cevap: Ben Türk'üm bana bir şey yapamazsınız!

CANER ERKİN: GAYRİMENKULE YATIRIM YAPIYORUM

Erkin, ''Hepsinin adına çok üzgünüm. Ben yatırımlarımı daha çok kira getirisi olan yerler için seçiyorum. Sonuçta parayı kolay kazanmıyoruz, ter döküyoruz. Benim yatırımlarım daha çok gayrimenkul üzerine oluyor. Riskli yatırımlardan uzak duruyorum.'' açıklamasında bulundu.