6 Şubat Kahramanmaraş Depremi'nde Antakya havrasından parşomenleri izinsiz alıp götüren ŞABAT (CHABAD) Yahudi Örgütü Türkiye Temsilcisi'nin Taksim Cami Kültür Merkezi’nde seminer vereceği duyurulmuştu. 5VirüsNews Platformu Taksim Camii'ndeki etkinliğe 'Sessiz mi kalacağız!" diyerek tepki göstermişti.

5GVirüsNews Platformu şu ifadeleri kullanmıştı:

F4ZgIzFW4AAREsl

"CHABAD TAKSİM'DE  SESSİZ Mİ KALACAĞIZ?

Tarihi Parşömenleri çalan, LGBTQ’nün gerçek organizatörü ve kısaca dünyanın en tehlikeli mafya yapılanması olarak bilinen CHABAD örgütünün yasadışı Türkiye Temsilcisi Taksim Camii Kültür Merkezinde seminer verecek.."

İPTAL EDİLDİ

Alınan son bilgiye göre; Bu örgütün Türkiye temsilcisi olan Mendy Chitrik'in katılımıyla gerçekleştirilecek Taksim Camii'ndeki seminer iptal edildi. 

İptal kararı sonrası yazarımız Abdurrahman Dilipak ve bu konuyu ifşalayan 5GVirüsNews'ten açıklama geldi.

DİLİPAK: TEŞEKKÜR EDERİM

Dilipak sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ŞABAT temsilcinin vereceği seminerin iptal edildiğini duyurarak şu ifadelere yer verdi:

Yeni müfredat milli ve manevi değerlerimize uygun olmalı Yeni müfredat milli ve manevi değerlerimize uygun olmalı

"Taksim Camiide Şabat /Mendi toplantısı “İptal edilmiş, iyi olmuş, iptal ettirenlere teşekkür ederiz”

5GVirüsNews ise iptal kararıyla ilgili, "Chabad'ı geçtiğimiz günlerde ifşa etmiştik. KKTC'nin Siyonistlerce işgal edilişinde baş rol oynayan örgüt... Bu örgütün Türkiye temsilcisi olan Mendy Chitrik'in katılımıyla Taksim Camii'nde yarın bir seminer düzenlenecekti. Neyse ki program son anda iptal edildi." ifadelerini kullandı.

Habervakti