31 Mart yerel seçimlerine aylar kala CHP'de skandalların ardı arkası kesilmiyor. CHP Muş eski Gençlik Kolları Başkanı Erkan Çakır, CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla ilgili gündemi sarsan itiraflarda bulundu.

İMAMOĞLU'NUN, KILIÇDAROĞLU OYUNUNU AFİŞE ETTİ
Çakır sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ekrem İmamoğlu'nun, CHP eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na seçimi kaybettirmek için kendisine talimat verdiğini afişe etti.

İmamoğlu'nu tehdit eden Çakır, Kılıçdaroğlu için yaptıklarını karalamaların aynılarını 31 Mart mahalli yerel seçimlerinde İmamoğlu için yapacağını belirtti.

Çakır paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

'KILIÇDAROĞLU'NU KAYBETTİRMEK İÇİN BİZE NASIL TALİMAT VERDİYSEN..."
Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu kaybettirmek için nasıl bize talimat verdiysen şimdi aynısını biz sana yapacağız Sayın Ekrem İmamoğlu.

İstanbul’daki akrabalarımız eşimiz dostumuz ile sana kaybettireceğiz dalga geçebilirsiniz istediğinizi söyleyebilirsiniz o sandıkta size neyin ne olduğunu göstereceğiz Sayın 

Özel'den Kılıçdaroğlu'nun 'sarayla müzakere' eleştirisine cevap Özel'den Kılıçdaroğlu'nun 'sarayla müzakere' eleştirisine cevap

Murat Kurum için 200 arkadaşımız İstanbul sokaklarında çalışmaya hazır.

SOSYAL MEDYADAN GELEN TEPKİLER SONRASI İMAMOĞLU'YLA KOL KOLA YÜRÜDÜĞÜ ANLARI PAYLAŞTI
Öte yandan Çakır, sosyal medyadan gelen 'Sen Ekrem İmamoğlu'nun yanına bile yaklaşamazsın' diyerek kendisini eleştiren ve sözlerine inanmayanlara yönelik Ekrem İmamoğlu'yla kol kola yürüdüğü bir videoyu paylaştı.

Çakır İmamoğlu'yla kol kola yürüdüğü paylaşımına, "Herkes bana yazıyor Ekrem beyle fotoğraf herkes çeker diye nasıl bir talimat almış olabilirsin sen kimsin vs diyenler bakın Ekrem bey kiminle kurultay salonuna giriyor yakınlığımı görün beni daha fazla konuşturmayın troller" notu düştü.

'CHP KURULTAYINDA DAĞITTIĞIMIZ PARALAR İSTANBULLUNUN DEĞİL MİYDİ?'
Çakır, CHP'nin önemli isimlerinden CHP'nin eski Milletvekili Gürsel Tekin'i de yayılım ateşine tuttu.

Çakır, "Şimdi bişey diyeceğim AK Partili olacağım gözünüzde biliyorum ama CHP kurultayında dağıttımız paralar kimindi İstanbullunun değil miydi? Yada Bursa il başkanı Nihat Yeşiltaş delegeydi ve oyunu değişimden yana kullandı. Kemal beye destek veriyordu. Ne oldu da son anda Sayın Özgür Özel'e destek verdi? Ben söyleyeyim ne olduğunu da herkes bilsin. Oğlunu Bursa’dan alıp taa İstanbul Büyükşehir belediyesinde işe koydu. Çıkın inkar edin, yalan deyin. Ben ispatladım, sizde ispatlayın hadi hodri meydan. Bu arada halen 12 binlik gömlek giyiyor musun? Çaycı Gürsel." dedi.