Galatasaray nefes kesen maçta hata yapmadı, Adana Demirspor'u 3 golle geçti Galatasaray nefes kesen maçta hata yapmadı, Adana Demirspor'u 3 golle geçti

Süper Lig'de bu hafta oynanacak olan Galatasaray-Beşiktaş derbisi öncesinde, deplasman yasağıyla ilgili flaş bir karar alındı.

İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, Beşiktaş taraftarlarının Galatasaray maçında deplasman tribününde yer almalarına karar verdi.

Beşiktaş duyurdu

Beşiktaş Kulübü, Süper Lig'in 9. haftasında Galatasaray ile 21 Ekim Cumartesi günü deplasmanda oynanacak derbi karşılaşmasında taraftarlarının tribünde yer alacağını duyurdu.

Süper Lig’in 9. haftasında, 21 Ekim Cumartesi günü saat 19.00’da Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak Galatasaray-Beşiktaş müsabakası için toplanan İstanbul İl Spor Güvenlik Kurulu, taraftarlarımızın deplasman tribününde yer almalarına karar vermiştir.

Galatasaray yeşil ışık yakmıştı

Galatasaray Yönetim Kurulu Genel Sekreteri Eray Yazgan da yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı:

Deplasman yasağını doğru bulmuyorum. Çocukken İnönü Stadı'nda hep yarı yarıya olurdu. Belki bu söylediğim şimdiki kombinelere bakılınca romantik gelecektir. Biz Manchester seyircisini, Bayern seyircisini ağırlayabiliyorsak, Beşiktaş'ı da Fenerbahçe'yi de ağırlamalıyız. Kendi taraftarımızla da oraya gitmeliyiz.

Galatasaray - Beşiktaş derbisi ne zaman?

Galatasaray-Beşiktaş derbi maçı, 21 Ekim Cumartesi akşamı Ali Sami Yen'de saat 19.00'da başlayacak.