Cumhur İttifakı'nın HDP destekli 6'lı masaya karşı TBMM'de çoğunlu alması ve Erdoğan'ın Kılıçdaroğlu'nu tarihi bir farkla geride bırakıp yenniden Cumhurbaşkanı seçilmesinin ardından CHP'ye yakınlığıyla bilinen isimler Kemal Kılıçdaroğlu'na karşı sert ifadeler kullanmaya devam ediyor.

Kılıçdaroğlu'nun yaşayan seçim hezimetine karşı MYK'da elini güçlendirip partiyi bırakmak istememesi tabanda ve CHP yandaşlarında büyük tepkiye neden oluyor.

MYK toplantısında üyelerin tamamının istifa etmesiyle birlikte parti yönetiminin yeniden şekillenmesi beklenirken, bu değişimde ise en büyük etkinin Ekrem İmamoğlu tarafından yapılacağı beklentisi mevcut.

MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı

"KILIÇDAROĞLU KORKAK VE BASİRETSİZ BİR LİDER"

Ancak İmamoğlu'ndan herhangi bir hamle gelmezken gazeteci Fatih Portakal, kendi YouTube kanalında Kemal Kılıçdaroğlu'nu topa tuttu.

Portakal, Kılıçdaroğlu'nun korkak ve basiretsiz bir lider olduğunu söyledi. 

"DEMOKRASİ , SEVGİ DİLİ BUNLARIN HEPSİNİN YALAN OLDUĞUNU GÖRÜYORUZ"

"Demokrasi işte sevgi, aşk dili şudur budur; bunların hepsinin yalan olduğunu görüyoruz." diyen Portakal, insanları bu şekilde tanımanın iyi olduğunu ifade etti.

Değişime inanmakla ya saf ya da aptal olduğunu da sözlerine ekleyen Fatih Portakal, "Her zaman söylüyorum Kemal Kılıçdaroğlu olmasa başka bir aday olsa yine ona oy verecektim ben. Ama artık yeter benden pas diyorum." dedi.

"YAZIK YA, SAF MIYIM BEN, YA SAFIM YA APTALIM"

Fatih Portakal'ın konuyla ilgili ifadeleri şöyle:

CHP’de bunu göremiyorsunuz, basiretsiz ve korkak bir liderden bahsediyoruz. Benim gözümde artık Kemal Kılıçdaroğlu böyledir. Yani öyle atıp tutan demokrasi işte sevgi, aşk dili şudur budur; bunların hepsinin yalan olduğunu görüyoruz. İyi oluyor aslında, böyle tanımamız da iyi oluyor insanları. Bu şekilde mi yönetecektiniz o zaman insanları, yazık ya saf mıyım ben ya. Ya safım ya aptalım yani o zaman. Ama değişime inandım ben, her zaman söylüyorum Kemal Kılıçdaroğlu olmasa başka bir aday olsa yine ona oy verecektim ben. Ama artık yeter benden pas diyorum.