Habervakti.com Genel Koordinatörü Bülent Deniz'in hazırlayıp sunduğu usta yazar Abdurrahman Dilipak'ın gündemi yorumladığı Akit TV'nin gündem belirleyen programı Derin Gerçekler'de futbol üzerinden oynanan oyuna ışık tutuldu. Fenerbahçe nasıl oldu da bu duruma düştü? Düştü mü yoksa derin bir planın parçası olarak düşürüldü mü? Fenerbahçe taraftarları üzerinden toplumsal bir mühendislik mi planlanıyor?

FENERBAHÇE ÜZERİNDEN İNSANLAR SOKAĞA DÖKÜLMEK İSTENİYOR

Fenerbahçe taraftarı üzerinden bir takım derin yapıların hain bir plan peşinde olduğunu belirten Deniz, ''Fenerbahçe'yi 16. sıraya düşürerek taraftarın öfkesini arttırıp, herhangi bir maçta olası bir tahrikle taraftarın sokağa çıkmalarını sağlayacak, bir oyun oynanabilir'' dedi.

SERMAYENİN FUTBOLA OLAN İLGİSİ MASUM DEĞİL

Sermayenin futbola olan ilgisinin pek masum olmadığını belirten Dilipak, ''Bu kadar zarar eden bir işletmelere, neden büyük holdinglerin patronları bu kadar ilgi duyar? Devletler neden futbola yatırım yaparlar? İşin içinde toplumsal bir mühendislik var. Yarın bir sokak olayları olursa en kolay sokağa çekilecek grupların başında bu holiganlar geliyor.'' dedi.

Şevki Yılmaz, İsmail Heniyye'ye taziye ziyaretinde bulundu Şevki Yılmaz, İsmail Heniyye'ye taziye ziyaretinde bulundu

FUTBOL TEHLİKEYE DÖNÜŞTÜ

''Futbol çok yönlü kullanılıyor'' diyen Dilipak, ''Devlet de FETÖ de sermaye de futbola yatırım yapıyor. Bu tehlikeli bir oyun, ben temelde buna karşıyım. Bunu başkasından Ali Koç'un eline verirseniz bu sorunu çözmez, sadece tehlike el değiştirir. Mesele Ali Koç-Yıldırım rekabeti değil. Ortada bir resim var ve bunu bütünüyle görmek lazım.'' dedi.

HaberVakti