Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde başarılı olmayı hedefleyen Galatasaray, transferlerini de buna göre yapmak istiyor. Sarı-kırmızılılar, sol bek için uzun zamandır gündemde olan Angelino ile anlaştı.

Fabrizio Romano'nun haberine göre; Galatasaray, Leipzig forması giyen Angelino ile prensipte anlaştı. 26 yaşındaki sol bekin Galatasaray'dan başka bir kulübe transfer olmak gibi bir düşüncesinin olmadığı ve kulüplerin anlaşmasını beklediği belirtildi.

TFF'den Fenerbahçe'nin cezasına indirim TFF'den Fenerbahçe'nin cezasına indirim

Haberin devamında sarı kırmızılıların, Leipzig ile bonservis görüşmelerine devam ettiği de ifade edildi. Galatasaray, Alman ekibiyle anlaştığı takdirde transferi duyuracak.

Galatasaray, 26 yaşındaki futbolcunun transferi için Leipzig ile görüştü ve Alman kulübüne 8 milyon Euro bonservis teklif edildi. Leipzig ise 30 Haziran 2025 tarihinde kontratı sona erecek futbolcusu için Cimbom'dan 12 milyon Euro talep etti.

Geçen sezonu Hoffenheim'da kiralık geçiren ve hücumcu bir bek olan Angelino, Alman ekibinde 35 maçta 1 gol, 10 asistlik performans ortaya koydu.