Kapımız Açık! Cumhuriyetimizin 100. yılında oynanacak Süper Kupa finalini, uygun bir tarihte, Atamızın semtinde, dünyanın en güzel stadında oynamak üzere, Atatürk sevdalılarını Türk bayraklarıyla Dolmabahçe’ye bekleriz.Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası'nın sahibi Fenerbahçe, bugün Turkcell Süper Kupa finalinde Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da TSİ 20.45’te kozlarını paylaşacaktı.

Ancak Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın Atatürk tişörtleri ve pankartlarla ısınmaya çıkmasına Suudili yetkililerin izin vermediği iddia edildi. Bu nedenle iki kulübün mücadeleyi oynamama kararı aldığı ve maçın tehir edildiği gündeme geldi.

BEŞİKTAŞ VE ANKARAGÜCÜ'NDEN ÇAĞRI

Mete Gazoz Açık Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazandı Mete Gazoz Açık Avrupa Şampiyonası'nda altın madalya kazandı

Tüm bu yaşananların ardından Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş ve Ankaragücü, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Galatasaray ve Fenerbahçe'ye çağrıda bulundu. 

YAPILAN PAYLAŞIMLAR ŞÖYLE:

BEŞİKTAŞ: "Kapımız Açık! Cumhuriyetimizin 100. yılında oynanacak Süper Kupa finalini, uygun bir tarihte, Atamızın semtinde, dünyanın en güzel stadında oynamak üzere, Atatürk sevdalılarını Türk bayraklarıyla Dolmabahçe’ye bekleriz."

Ankaragücü SüPER KUPA ÇAĞRI

ANKARAGÜCÜ: "Eski adı Cumhurbaşkanlığı Kupası olan Süper Kupa finalinin; Cumhuriyet’imizin 100.yılında Başkentimiz Ankara'da oynanması için TFF ve kulüplerimize davetimizdir."