Brezilyalı futbolcunun imza parası olarak 3.5 milyon euro, yıllık ise 2.8 milyon euro alacağı vurgulandı.

Galatasaray transferde bombayı patlattı. Sarı-kırmızılılar adı uzun süredir Fenerbahçe ile geçen Brezilyalı oyuncu Tete ile anlaşma sağladı. Cim-Bom'un Shakhtar Donetsk ile yıl sonunda bitecek sözleşmesini tek taraflı fesh eden Brezilyalı oyuncunun hukuksal durumunu araştırdığı ve buna göre imza attıracağı belirtildi.
Zaniolo'nun satılma ihtimali dikkate alınarak sarı-kırmızılıların Rashica ile beraber 23 yaşındaki kanat oyuncusunu aynı anda kadroya katma planları yaptığı bildirildi. 4+1 yıllık anlaşma sağlanan Tete'nin imza parası olarak 3.5 milyon euro, yıllık ise 2.8 milyon euro alacağı öğrenildi. Galatasaray böylece Zaha'dan sonra ezeli rakibine önemli bir çalım daha atacak.

Bu arada Fenerbahçe Kulübü de Tete için açıklama yayınladı. Açıklamada Brezilyalı futbolcu Tete'nin menajerler tarafından önerildiği, yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin uygun olmadığı kanaatine varıldığı belirtildi.

FENERBAHÇE'DEN TETE AÇIKLAMASI

'Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olacak' 'Aziz Yıldırım, Fenerbahçe başkanlığına aday olacak'

Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı futbolcu Tete'nin menajerler tarafından önerildiğini, yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin uygun olmadığı kanaatine varıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüp, Tete ile ilgili transfer haberlerine ilişkin açıklama yaptı.

Açıklamada, "Futbolcu ve ekibi, geçtiğimiz günlerde Türkiye ziyaretinde bulunmuşlardır. Bu ziyaret esnasında adı geçen oyuncu, menajerleri tarafından kulübümüze önerilmiştir. Kulübümüz muhtemel transfer ihtimaline istinaden şartları sorgulamış ancak yapılan hukuki, finansal ve teknik değerlendirmeler sonucunda oyuncunun transferinin tarafımıza uygun olmadığı kanaatine varılmıştır." ifadelerine yer verildi.

AA, Milliyet