Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin genel merkezinde MKYK Toplantısı'na başkanlık edecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, DSİ Genel Müdürlüğünde 2023 Yılı Tarımsal Üretici Temsilcileri İstişare Toplantısı'na katılacak.

(Ankara/09.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, şehir buluşmaları basın toplantısına katılacak, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret edecek.

(Elazığ/09.00/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Trendyol 1. Lig'de 3. haftanın kapanış maçında Bitexen Giresunspor ile Teksüt Bandırmaspor karşı karşıya gelecek.

(Giresun/21.00) (Fotoğraflı)

2- Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk ve takımdan bir futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunun rövanşında 29 Ağustos Salı günü iç sahada Norveç'in Molde takımıyla yapacakları maça ilişkin Florya Metin Oktay Tesisleri'nde düzenlenecek basın toplantısında soruları cevaplayacak; sarı-kırmızılı takım son çalışmasını da tesislerinde yapacak.

(İstanbul/17.00/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

- Molde Teknik Direktörü Erling Moe ve takımdan bir futbolcunun basın toplantısı karşılaşmanın oynanacağı RAMS Park'ta gerçekleştirilecek; Norveç temsilcisi son çalışmasını da statta yapacak.

(İstanbul/18.30/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- 2023 CEV Kadınlar Avrupa Voleybol Şampiyonası'nda son 16 turu, Belçika'da yapılacak Sırbistan-İsveç ve Çekya-Ukrayna maçlarıyla tamamlanacak.

(Brüksel/18.00/21.00) (Fotoğraflı)

4- 2023 CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası, A Grubu'nda ev sahiplerinden İtalya ile Belçika arasında oynanacak maçla başlayacak.

(Bologna/22.00) (Fotoğraflı)

5- Teniste sezonun son grand slam tenis turnuvası ABD Açık'ta ana tablo mücadelesi başlayacak.

(New York) (Fotoğraflı)

Bir kız çocuğunun ölümüne sebep olmuştu! İBB çukuruna adli soruşturma! Bir kız çocuğunun ölümüne sebep olmuştu! İBB çukuruna adli soruşturma!

***