Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Tarihi Kent Meydanı'nda gerçekleştirilecek Sivas mitinginde halka seslenecek, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas ile ikili görüşme yapacak, heyetler arası çalışma yemeğinin ardından ortak basın toplantısı düzenleyecek.

(Sivas/14.00/Ankara/17.30/19.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Fildişi Sahili Senato Başkanı Kandia Kamissoko Camara ile görüşecek

(Abidjan) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eryaman Halk Buluşması, Mutlu Aile Sağlığı Merkezi açılışı ile Mamak Halk Buluşması programlarına katılacak.

(Ankara/13.30/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)


YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Burdur'da iş yurtları tesisini açacak, Salı Pazarı'nda ve Bucak ilçesinde ziyaretlerde bulunacak, Antalya Atatürk Caddesi'nde esnafı ziyaret edecek, Gençlik Buluşması'na katılacak ve avukatlarla toplantı yapacak.

(Burdur/11.00-14.00/Antalya/16.00-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, RTÜK'ün ev sahipliğinde düzenlenen "Televizyon Dizilerinde Kadın Paneli" ile "Halkbank Üreten Kadınlar Yarışması Ödül Töreni"ne katılacak.

(Ankara/10.00/İstanbul/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kapalıçarşı ve Mısır Çarşısı'nda esnaf ziyaretinde bulunacak, Neslişah Sultan Kültür Merkezi'nde "Tam Güvenli Fatih Bilgilendirme Toplantısı"na iştirak edecek.

(İstanbul/13.30/15.30/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

Polis merkezinde dehşet! Bir polis meslektaşlarına ateş açtı Polis merkezinde dehşet! Bir polis meslektaşlarına ateş açtı

4- Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Beyşehir'de esnafı ziyaret edecek, Meram'da Rukiye Mehmet Akış Fen ve Teknoloji Anadolu İmam Hatip Lisesi, Selçuklu Belediyesi Sille İlkokulu ve Konya Büyükşehir Belediyesi Nizamülmülk Bilgehane-Lise Medeniyet Akademisi'nin açılışlarına katılacak.

(Konya/11.30/14.30/16.00/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Hamamönü'nde esnaf ziyaretinde bulunacak.

(Ankara/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)


EKONOMİ FİNANS

1- Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde düzenlenecek "Turcorn Adayları Tanıtım Toplantısı" ile "YASED Olağan Genel Kurul Toplantısı"na katılacak.

(İstanbul/10.30/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, AK Parti İl Başkanlığını, Tarım ve Orman İl Müdürlüğünü, Fatih Çarşısı ve Mevlana Meydanı'ndaki esnafı, Konya Tarım Fuarı'nı ziyaret edecek, sektör buluşması toplantısına katılacak, Sarayönü ve Altınekin ilçelerinde ziyaretlerde bulunacak.

(Konya/10.00-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Diyarbakır-Bismil-Batman Yolu Açılış Töreni"ne katılacak, Valiliği ziyaret edecek, iş dünyası temsilcileriyle bir araya gelecek, AK Parti İl Başkanlığına ve esnafa ziyaret gerçekleştirecek, gençlerle buluşacak.

(Diyarbakır/11.00-17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, şubat ayına ilişkin reel efektif döviz kurunu açıklayacak.

(Ankara/14.30)


DÜNYA DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İsrail’in Filistin halkına yönelik saldırıları konulu düzenlenecek İslam İşbirliği Teşkilatı Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi toplantısına katılacak.

(Cidde) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- İsrail'in abluka altındaki Gazze Şeridi'ne saldırıları ve insani krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Gazze/Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)


SPOR

1- Basketbol Şampiyonlar Ligi son 16 turu dördüncü haftasında, J Grubu'nda Galatasaray Ekmas, Almanya'nın Telekom Baskets Bonn ekibini konuk edecek.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

2- Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi'nin 23. haftası; Hatay Büyükşehir Belediyespor-Bursa Büyükşehir Belediyespor, Bigadiç Belediyespor-Galatasaray HDI Sigorta ve Develi Belediyespor-Ziraat Bankkart müsabakalarıyla başlayacak.

(Hatay/14.00/Balıkesir/16.00/Kayseri/17.00) (Fotoğraflı)

3- A Milli Kadın Futbol Takımı'nın 2025 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki (EURO 2025) rakipleri, İsviçre'deki UEFA Merkezi'nde gerçekleştirilecek kura çekiminde belli olacak.

(Nyon/15.00)

4- Hentbol Erkekler Süper Lig'in 13. haftasından, Beşiktaş Safi Çimento-Sakarya Büyükşehir Belediyespor müsabakası oynanacak.

(İstanbul/19.00) (Fotoğraflı)


***