Sosyal medyada yaptığı vaaz ve sohbet paylaşımlarıyla tanınan imam-hatip Halil Konakçı, gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

Polis merkezinde dehşet! Bir polis meslektaşlarına ateş açtı Polis merkezinde dehşet! Bir polis meslektaşlarına ateş açtı

Yıllar önce verdiği vaazındaki sözler çarpıtılarak dolaşıma sokulması, Konakçı hakkında linç kampanyasının başlamasına sebep oldu.

Öyle ki Halil Konakçı trol saldırıları dışında Ümit Özdağ'dan, Fatih Altaylı'ya kadar bir çok ismin hedefi haline gelmişti.

Sosyal medyadan yapılan linç kampanyası yetmezmiş gibi, Halil Konakçı'nın görev yaptığı İstanbul'un Pendik ilçesindeki Uluçınar Camisi'ne gelen bir grup cami dışına pankartlar asarak provokatif bir eylem düzenledi.

konakçı saldırı

AVUKATINDAN AÇIKLAMA

Sosyal medya hesabından konuya dair açıklama yapan Konakçı provokatif eylemde bulunan şahıslar hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu açıkladı.

Konakçı'nın avukatı Emir Akpınar ise sosyal medya hesabından oalya ilşkin yeni bir gelişmeyi duyurdu.

Olayın, Zafer Partisi Pendik Gençlik Kolları’nca üstlenildiğini aktaran Akpınar paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Müvekkilimiz Halil Konakçı’ya yönelik olarak Câmi önünde gerçekleştirilen ve Zafer Partisi Pendik Gençlik Kolları’nca üstlenilen eyleme ilişkin Emniyet mensuplarımızın ilk araştırmaları çerçevesinde, eylemin failllerinden F.D.’nin başka bir yargılamadan kaynaklı “ARANIYOR” olduğu belirlenmiş olup yakalanması üzerinde çalışmalar sürmektedir."

Habervakti