FETÖ'nün o dönemki medyası yalan, iftira ve kumpasta tüm kutsal değerleri ayaklar altına almaktan çekinmemişti. Hayatta iken Hasan Karakaya'nın ailesine iftira atan FETÖ'nün sosyal medyadaki tetikçileri, vefatından sonra da rahmetliye saldırmaya devam ettiler.

Sabah Gazetesi'nin iftiralar sonrası web sitesinde yer verdiği habere göre, FETÖ'nün sosyal medyayı aktif olarak kullanan isimleri Abdulhamid Bilici, Tuncay Opçin, Emre Uslu, Hanım Büşra Erdal, Asım Yıldırım başta olmak üzere örgütün tetikçileri Twitter üzerinden Hasan Karakaya'ya saldırarak, vefat haberi üzerinden yalanlarını sıralamaktan çekinmemişti.

MONTAJ UZMANLIK ALANLARI

Son olarak Arap medyasında çıkan bazı "viagradan ölüm" haberlerine montajla Medine'de vefat eden Hasan Karakaya'nın fotoğrafını yerleştiren FETÖ tetikçileri, bu iftirayı sosyal medyada yayarak yine bir alçaklığa imza atmıştı.

BU YALANI FETÖ'YE YAKIN SOSYAL MEDYA KULLANICILARI PAYLAŞTI

Sosyal medyada bir anda yayılan montaj görüntülerinin gerçek karelerinin arama motoru Google'dan alındığı ortaya çıkmıştı. Hasan Karakaya'ya kurgu ve montaj haberlerle alçakça saldırılırken, bu haberleri yaygınlaştıran sosyal medya kullanıcılarının FETÖ'ye yakın isimler olması da dikkatlerden kaçmadı.

İŞTE SÖZ KONUSU O MONTAJLAR:

hasan karakaya montaj

hasan karakaya montaj1