Teknik Direktör Şenol Güneş ile yollarını ayırdıktan sonra geçici olarak Burak Yılmaz'ı takımın başına getiren Beşiktaş yönetimi bir yandan da yeni teknik adam arayışlarına devam ediyor.

Alex de Souza Süper Lig'e geri dönüyor: Yardımcısı da belli oldu Alex de Souza Süper Lig'e geri dönüyor: Yardımcısı da belli oldu

İSTANBUL'A GELDİ!

Siyah-Beyazlıların bir numaralı teknik direktör adayı olan Igor Tudor bugün Beşiktaş yönetimiyle görüşmek için İstanbul'a geldi. Igor Tudor, Beşiktaş’ta bulunan bir otelde konaklayacak. Hırvat teknik adam görüşmeye temsilcisiyle birlikte geldi.

DERBİDE TRİBÜNDE OLACAK!

Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında yarın Galatasaray ile deplasmanda karşılaşacak Beşiktaş'ta teknik direktör adayı Tudor'un da karşılaşmayı tribünden izleyeceği öğrenildi.

TEKNİK EKİBE KATILAN İSİMLER TANIDIK

Geçtiğimiz günlerde Beşiktaş, Yardımcı Antrenörlük görevine Hari Vukas, Atletik Performans Antrenörlüğüne ise Toni Modric'i getirdi.

Hari Vukas ve Toni Modric, 2016/2017 sezonunda Igor Tudor ile birlikte Galatasaray'da görev almıştı.

SON OLARAK MARSİLYA'DA ÇALIŞTI

Son olarak Ligue 1 ekiplerinden Marsilya'yı çalıştıran Tudor, 48 resmi mücadeleye çıktı. Bu karşılaşmalarda maç başıan 1.83 puan ortalaması yakaladı.