İşgal altındaki Batı Şeria'da İsrail güçlerinin zulmüne bir yenisi daha eklendi.

Şifa Hastanesi'nde üçüncü toplu mezar bulundu Şifa Hastanesi'nde üçüncü toplu mezar bulundu

İşgalci İsrail güçleri Nur Şems Mülteci Kampı'na baskın yaptı.

2 Filistinli öldü

AA muhabirinin, Şehid Sabit Sabit Hastanesinden edindiği bilgiye göre, işgalci İsrail güçlerinin baskınında kamptaki 2 Filistinli yaşamını yitirdi.

Görgü tanıkları, işgal güçlerinin Tulkerem kentindeki kampa çeşitli noktalardan baskın düzenlediğini aktardı.

İşgalci İsrail güçleri ile baskına karşı çıkan Filistinliler arasında silahlı çatışma çıktığını anlatan tanıklar, İsrail ordusunun buldozerlerle kampın caddelerine ve Filistinlilerin araçlarına zarar verdiğini kaydetti.

İsrail güçleri gerçek mermi kullandı

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın haberinde, İsrail ordusunun baskınında hayatını kaybeden Filistinlilerin, 21 yaşındaki Useyd Cebavi ve 32 yaşındaki Abdurrahman Süleyman Ebu Dağaş olduğu belirtildi.

Filistinlilerin, işgal güçlerince başından gerçek mermiyle yaralanmalarının ardından götürüldükleri Şehid Sabit Sabit Devlet Hastanesinde hayatını kaybettiği bildirildi.

İşgalci İsrail güçleri, 5 Eylül'de Nur Şems Kampı'na düzenlediği baskında bir Filistinliyi öldürülmüş, kampta büyük hasar bırakan baskın nedeniyle caddeler ulaşıma, dükkanlar da hizmete kapanmıştı.

İşgal altındaki Batı Şeria, aylardır İsrail ordusunun baskınları ve Yahudi yerleşimcilerin saldırı ve hak ihlalleri nedeniyle ciddi gerilime sahne oluyor.