İstanbul'un Kadıköy ilçesinde korku dolu anlar yaşandı. Ağızlıksız dolaştırılan köpek, yoldan geçen yaşlı bir çiftin köpeğine saldırdı.

Küçük köpeğini kucağına alarak korumaya çalışan yaşlı kadın, saldırı sırasında yere yuvarlandı. Olaya müdahale eden çevredeki vatandaşlar, ellerine geçen tahta parçalarıyla köpeğe vurarak engellemeye çalıştı.

Minibüsleri taksiye dönüştürülen esnaftan, İBB önünde eylem Minibüsleri taksiye dönüştürülen esnaftan, İBB önünde eylem

TEPKİ ÇEKEN DUYARLILIK!
O esnada bazı vatandaşların 'vurmayın köpeğe' diyerek sergilediği duyarlı davranış ise şaşkınlığa yol açtı.

HASTANELİK OLDU
Kadıköylife'ın aktardığı görüntülere göre; saldırıya uğrayan köpek ve sahibi, vatandaşlar tarafından güçlükle kurtarıldı. Yaralanan küçük köpek tedavi için veterinere götürülürken, kolunu kaptırıp yaralanan kadın ise tedavi için hastaneye gitmek üzere olay yerinden uzaklaştı.

Yaşanan dehşet anları ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.