Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolu'nun Saray-Lüleburgaz kavşaklarında üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları yapılıyor. Bu nedenle otoyolun önce Edirne istikameti, daha sonra İstanbul istikameti kesimler halinde trafiğe kapatılarak, ulaşım gidiş-geliş şeklinde sağlanıyor. Çalışmalar 24 saat esasına göre gerçekleştiriliyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Karaburun-Zeytinler kavşakları 39-43. kilometrelerinde İçmeler Doğal Yaşam Köprüsü yapım çalışmaları sebebiyle Çeşme-İzmir istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü sürdürülüyor.

TAG Otoyolu'nun Toprakkale-Osmaniye kavşakları 4-7. kilometrelerinde köprü yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşıma Gaziantep istikametinden iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

Ankara Çevre Otoyolu ayrımı-Ankara-Kırıkkale yolunun 25-27. kilometrelerindeki yapım çalışmaları nedeniyle her iki yönde şerit daraltması ve aktarması yapılarak, ulaşım ikişer şeritten kontrollü devam ediyor.

Yozgat-Alaca yolunun 0-4, Samsun-Ankara yolunun 21-25. kilometrelerindeki yapım çalışmaları sebebiyle ulaşım söz konusu kesimlerde bölünmüş yolların bir bölümünden iki yönlü sağlanıyor.

Kara yollarında durum ( 22 Nisan 2024 ) Kara yollarında durum ( 22 Nisan 2024 )

Bayburt-Erzurum yolunun 2. kilometresindeki (Maden-Erzurum kesimi) heyelan dolayısıyla Maden-Erzurum yönü trafiğe kapandı. Bu kesimde ulaşım diğer istikametten iki yönlü gerçekleştiriliyor.

Seydikemer-Kaş yolunun 1-12. kilometrelerindeki bölünmüş yol yapım, Ardahan-Göle yolunun 32-34. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Lapseki-Biga yolunun 12-15. kilometrelerinde üstyapı çalışmaları sebebiyle Biga-Lapseki istikameti trafiğe kapatılarak, ulaşım diğer istikametten iki yönlü devam ediyor.