Filistin’de vatan müdafaası yapan Hamas güçlerine kara harekatı yapamayan işgalci İsrail ve işbirlikçileri, sivillere ölüm yağdırmaya devam ediyor. Katliama ortak olan ABD, İsrail örgütüne savaş ekipmanları nakletmeye devam ediyor.

ZULMÜN ORTAĞI
7 Ekim’de İsrail örgütünü titreten Aksa Tufanı operasyonu sonrasında Gazze’de başlatılan soykırım saldırıları süresince ABD’den Tel Aviv’e 80 askeri kargo uçağı gönderildi. İsrail’de yayın yapan Haaretz gazetesine göre, siyonist rejime destek için iniş yapan birçoğu sivil 62 İsrail ve Amerikan nakliye uçağının silah ve ekipman parçalarıyla yüklü olduğu belirtildi. ABD’deki Dover Hava Üssü ile İsrail arasında 4 uçuş yaptığı ifade edilirken, ABD ve Avrupa’daki depolardan kalkan 8 ağır kargo uçağının da Ürdün’deki Amerikan üssüne indiği kaydedildi.
Bunun yanı sıra Akdeniz’e konuşlanan Gerald R. Ford ile Kızıldeniz’e USS Carney uçak gemilerinde 7 bin 500’er asker bulunduğu bildirildi.

FİLİSTİNLİLERİ VURAN MERMİLER İŞTE BUNLAR
Vurulan siviller için yardım gemisi götürmek yerine savaş gemileriyle akan kana ortak olan ABD’nin ölüm makineleri görüntülendi.

ABD Hava Kuvvetleri C-17 Globemaster III askeri kargo uçağının İsrail Savunma Kuvvetlerine binlerce 155 mm M795 mermi taşıdığına ilişkin fotoğraflar yayınlandı.

Almanya Ramstein hava üssünden yüklenen mühimmatın İsrail’deki Nevatim hava üssüne indirildiği öğrenildi.

ABD’nin Gazze’de Filistinlileri vuran mermileri böyle görüntülendi:

ABD Savunma Bakanı'ndan 'Hamas' açıklaması ABD Savunma Bakanı'ndan 'Hamas' açıklaması

GAZZE’YE ADIM ATAR ATMAZ PÜSKÜRTÜLDÜLER
İsrail ile ABD’nin 23 Ekim akşamında Gazze’ye karadan ortaklaşa düzenlediği operasyon hezimetle neticelenmişti. ABD’li emekli albay ve eski Pentagon Danışmanı Douglas Macgregor, ABD askerinin Gazze’ye girdiğini fakat ağır kayıplar verdiğini söylemişti. Macgregor, “Bazı Özel Harekat güçlerimiz ve İsrail Özel Harekat güçleri, rehineleri kurtarmak ve etki yaratmak için nereye gitmek isteyebileceklerini planlamak üzere Gazze’ye keşif yapmaya gittiler. Ve anladığım kadarıyla vuruldular ve ağır kayıplar verdiler.” demişti.