Beşiktaş, Kayserispor'dan Onur Bulut'u kadrosuna katmış ve oyuncu için fesih bedeli olarak 1 milyon dolar ödeme yapmıştı.

Sarı-kırmızılı kulüp, hesaplarına yatan ücreti siyah-beyazlılara geri göndererek bu transferi TFF'ye şikayet edip Beşiktaş'a dava açtı.

İki kulüp arasından yaşanan transfer problemi devam ederken Kayserispor cephesi açıklamada bulundu.

"Onur Bulut 3 yıllık sözleşmesi olan bir oyuncumuz"
Onur Bulut'un Beşiktaş'a transfer olması üzerine konuşan Kayserispor Başkanı, şunları söyledi:

"Onur Bulut bizim 44 milyon lira bedelle 3 yıl sözleşme imzaladığımız oyuncumuz. Kendisi sözleşmeyi tek taraflı feshetmiştir. Bundan sonrasını hukuk konuşacaktır. Bu oyuncu Beşiktaş ile anlaşamasaydı, bizdeki 3 yıllık sözleşmesi geçerli olacak mıydı, olmayacak mıydı? Ben bunu merak ediyorum. Onur Bulut'un sözleşmesini de tadil sözleşmesini de ben imzaladım. Sözleşme imzalarken çekilen fotoğrafları da resmi hesaplarımızdan paylaştık. Ülkemizin içerisinde bulunduğu süreçten dolayı bu konuyu çok konuşmak istemiyoruz. Bu konunun tartışılacak bir durumu yok. Onur Bulut 3 yıllık sözleşmesi olan bir oyuncumuz."

 "Beşiktaş yönetimiyle karşılıklı sürtüşmemiz var"
Beşiktaş'a tepkilerinin devam ettiğini söyleyen Kayserispor basın sözcüsü Samet Koç şu açıklamayı yaptı:

"Aksi durumda sürdürülebilirlik söz konusu olamaz. Beşiktaş yönetimiyle karşılıklı sürtüşmemiz var. Beşiktaş kulübüne tepkimiz devam ediyor. Burada 3 yıllık sözleşmesi olan oyuncuyu ayartarak, bir protokolü bahane ederek, bir şekilde kadrolarına kattılar. Biz buna sessiz kalacak değiliz. Beşiktaş ya bizim istediğimiz transfer bedelini ödeyecek ya da Uyuşmazlık Çözüm Kurulundan çıkacak kararı bekleyeceğiz."