Cumhuriyet Halk Partisi'nde (CHP) 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerindeki yenilginin şoku devam ediyor. Kılıçdaroğlu'na karşı kazan kaldıranların sayısı her geçen gün artarken İmamoğlu öncülüğünde gerçekleşen gizli zoom toplantısının da yankıları sürüyor.

Kılıçların çekildiği CHP'de ise Kılıçdaroğlu'nun hamlesi gecikmedi. Sözcü yazarı İsmail Saymaz, İmamoğlu ile aynı toplantısına katılan CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın'ın MYK'ya katılmasını yasakladığını açıkladı

Gökhan Günaydın

ÖZGÜR ÖZEL VE GÖKHAN GÜNAYDIN DA HEDEF ALINDI

Ekrem İmamoğlu ihanetle suçlanırken, söz konusu toplantıda bulunan CHP Grup Başkanı Özgür Özel, Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın da hedef alınan isimler arasına girdi.

GİZLİ ZOOM TOPLANTISINDA SÖZ ALDI 

Kılıçdaroğlu’nun beş gün önce CHP Grup Başkanı Özgür Özel’e Gökhan Günaydın ile ilgili kararını bildirdiğini ve Özel’in de bu gelişmeden Günaydın’ı haberdar ettiği aktarıldı.

KILIÇDAROĞLU'NDA BARDAĞI TAŞIRAN DAMLA...

Aktarılan bir diğer bilgiye göre ise söz konusu toplantıda İmamoğlu’nun, “Gökhan Bey, Parti Meclisi galiba sizin tarafta yürüyordu değil mi yanlış mu biliyorum?" sorusu, Günaydın’ın da bilgilendirme yapması Kılıçdaroğlu’nda bardağı taşıran damla oldu.

GÜNAYDIN İTİRAZ EDECEK 

Bir diğer yandan İsmail Saymaz’ın yazdığı detaylar arasında Gökhan Günaydın’ın MYK toplantısına katılacağı, hakkındaki karara itiraz edeceği biliniyor.

Akıllardaki bir soru da Gökhan Günaydın gibi Özgür Özel’in de toplantıda bulunması.

Özel'den Kılıçdaroğlu'nun 'sarayla müzakere' eleştirisine cevap Özel'den Kılıçdaroğlu'nun 'sarayla müzakere' eleştirisine cevap

Peki Günaydın gibi, Özel’e de bir yaptırım gelecek mi?

CHP’li yetkililer bu soruya, “Özel söz almıyor, onun bir görevi yok. Biz toplantıya katıldıkları için tavır almıyoruz. Günaydın’ın bir görevi olduğu için tavır alıyoruz” cevabını verdi.