Daha önce birçok skandalla gündeme gelenKonuşanlar isimli programda yeni bir skandal patlak verdi. Küfür ve belaltı diyalogların yer aldığı program tepkilerin merkezinde yer alıyordu. Kendisini ‘Bu programı izlemeni istemiyorum’ diye tepki gösteren kocasını boşadı. 

Eşinin uyarısından sonra yaşananları anlatan kadın şu sözleri kullandı:

"Gülmek için evde seni izliyordum. O da bundan rahatsız olmuş herhalde ertesi gün izleyecektim üyeliği silmiş. Sinirlendim yenisini yaptım, senin sesini duyduğu anda gelip televizyonu kapattı, yasak, eğlenmeyeceksin dedi. Ben de o gün boşanmaya karar verdim. Hatta boşanacağım gün de bilet alıp Hasan Can'a gideceğim diyerek yemin ettim"

Siyonist bakandan Erdoğan hakkında hadsiz paylaşım! Dışişleri'nden jet hızında cevap Siyonist bakandan Erdoğan hakkında hadsiz paylaşım! Dışişleri'nden jet hızında cevap

PROGRAM SUNUCUSU ŞAHIS BOŞANMAYI DUYUNCA ‘ÇOK MUTLU OLDUM’

Program sunucusu şahıs büyük bir başarı hikayesiymiş gibi bunun karşısında "bir alkış" diyerek bağırarak "Helal olsun valla çok mutlu oldum" dedi ve genç kadına sarıldı. Ahlaksızlığın zirve yaptığı o anlarda program sunucusu şahıs iyice haddini aşarak "Y... gibi bir erkek topluluğuyuz böyle böyle gıdım gıdım dik durmaya çalışıyorsunuz" ifadelerini kullandı.