Mitingi düzenleyen, 5gvirusnews-Platformu ve Anayasayı Koruma İnisiyatifi hedeflerinde, “Tek Dünya ve Tek İnsan” olduğunu söyleyen Küresel Şeytanlara karşı inadına, “Önce İnsan ve Tek Türkiye” olduğunu açıkladılar.

Küresel güçlerin, BM komisyonlarında ve açık kaynaklarda, “Tek Dünya”derken, yalnızca kendilerinin yönettiği devlet ve “Tek İnsan” ile de yine kendilerinin Seçtikleri İnsanlar olacağını açık açık belirtiklerini ifade eden platform sözcüleri, onun için dil, din, ırk ve hiçbir ayrım gözetmeksizin Önce İnsan diyorlar.

Platform sözcülerinin yaptığı basın açıklaması ise şöyleydi:

“Saraçhane Meydanında, ülkemizde veya dünyada ilk kez mitinge neden olan 81 konu, Küresel Şeytana Karşı Farkındalık başlığı ile bizzat toplantıya katılanlarla birlikte tartışılacak denilen açıklamada mitingin konuşmacıları ise toplantıya katılanlar olacak.

Sorunları yaşayan ve yaşayacak olan insanlar konuşacağı belirtilen açıklamada, mitingin ana konusu ise artık sır olmaktan çıkmış olan, dünya nüfusunu azaltmak isteyen küresel şeytanlar ve onların hayatımıza giren planlardır.

Öncelikli sorunumuz ise insan olmayı hatırlamaktır.

Artık ayrılıklarımızı bilinçlenmemizin zenginliği olarak görelim.

Küresel insanların hedefinde, tam yönetilen robot ile insan ve cinsiyetinortadan kaldırıldığı ve onun yerine cinsel kimliklerin yer aldığı bir dünya var!”

Yahudi iş insanı Doğan Kasadolu: Beni de onlar gibi öldürmek istediler Yahudi iş insanı Doğan Kasadolu: Beni de onlar gibi öldürmek istediler

İfadelerine yer verildi.

ÖNCE İNSAN demeyenlere KARŞIYIZ…

Açıklamanın devamında ise Gazze de yaşanan olaylara yönelik şu ifadelere yer verildi:

“Ayrıca geçen günlerde dünya gündemine ABD’deki 11 Eylül olaylarını aratmayacak şekilde giren Gazze -İ srail olayları öncelikli olarak, İsrail Demokrasisini Kurtarın diyerek barış isteyen vicdanlı Yahudileri susturmak için, Siyonist CHABAD örgütünün mensubu olan Siyonist şeytan Binyamin Netanyahu çıkarttığı hileli savaş olarak görüyoruz ve İsrail’de bugüne kadar yeteri kadar görülmeyen, Netanyahu Hükümetine karşı 39 haftadır direnen vicdanlı Yahudilerin yanında, 40. hafta iptal edilmesine neden olanların ve olayların tam karşısındayız.

İddiamız ise Gazze’de, İsrail’de ve bölgede yaşanan olaylara neden olanlar ile dünyada insan nüfusunu azalmak isteyenler ile aynı güçler olduğu yönündedir”