Habertürk yazarı ve programcısı Kübra Par, yayımlanan son yazısıyla kuruma veda etti.

Par veda yazısında, "...Bu çatı altında çalışmaktan her zaman onur duydum. Fakat her güzel hikâyenin bir sonu olduğunu bilerek yeni bir yolculuğa yelken açmaya karar verdim. Son dönemde ortaya atılan çirkin ve ahlaksız iddiaların aksine, bir tek gün bile siyasi bir telkinle veya yönlendirmeye karşılaşmadım. Ayrılsam da Habertürk TV'de çalışırken edindiğim tecrübe ve iş ahlakı her zaman cebimdeki rehber olacak. Bu satırları yazmak benim için hiç kolay değil..." ifadelerini kullandı.

Kübra Par, Twitter'dan yaptığı paylaşımda ise, "11 yıl boyunca Habertürk'te çalışmak harika bir deneyimdi. Fakat her güzel hikâyenin bir sonu olduğunu bilerek, başka bir kanaldan gelen teklifi kabul ettim" dedi.

"Mahzen-29" operasyonlarında 32 şüpheli yakalandı "Mahzen-29" operasyonlarında 32 şüpheli yakalandı

Habertürk'te TV Programları Koordinatörü olan gazeteci Kürşad Oğuz da kurumla yollarını ayırdı.

Oğuz, sosyal medyadan yayımladığı veda mesajında şunları söyledi:

"'Bütün hikâyeler ya İlyada gibi savaş ya Odysseia gibi yolculuktur' diyor Raymond Queneau. Ben, kendi hikâyemin, kâh savaş kâh yolculuklarla geçen Habertürk'teki 15 yıllık bölümünü noktalıyorum. Newsweek'inden internetine, gazetesinden televizyonuna bu yolculukta çalıştığım tüm arkadaşlarıma minnettarım; kırdığım kalplerden özür dilerim; başta Sayın Kenan Tekdağ olmak üzere buralarda destek olan tüm yöneticilerime teşekkür ederim. Ayrıldım değil, kibarca ayrı düşürüldüm demekten utanacak biri değilim. Velâkin bu son yolculuğa neden ve nasıl çıktığım, başka bir hikâyenin konusu."