Bir kız çocuğunun ölümüne sebep olmuştu! İBB çukuruna adli soruşturma! Bir kız çocuğunun ölümüne sebep olmuştu! İBB çukuruna adli soruşturma!

Muğla'nın Milas ilçesindeki Yeniköy ve Kemerköy Termik Santralleri bölgesinde bulunan Akbelen Ormanları'nda ağaç katliamı yapıldığını iddia eden eylemcilerin protestoları devam ediyor.

Kılıçdaroğlu beraberindeki heyet ile birlikte bölgeye gitti
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün üç farklı bilirkişi heyetinin incelemesi sonucunda çalışmaların devam edilmesine karar verilen bölgeye gitti.

Kılıçdaroğlu ziyaretinde bazı eylemcilerin tepkisiyle karşılaşırken bazı CHP'liler ise kameralar önünde sert tartışmalar yaşadı. CHP Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal kendisine "İyi ki iktidar olmadınız. Yoksa bunlar yerine sizin karşınızda olacaktık." diyen kadına "Sizin gibi insanlar yüzünden iktidarı kaybettik. AK Parti'nin provokatörüsün" şeklinde cevap verdi.

CHP'li Tanal da eylemciyle tartıştı
Tanal'ın ardından CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır da bir eylemciyle tartışma yaşadı. Mahir Başarır, kendisine tepki gösteren bir eylemciyi "Elini indir, bana bağırma" diyerek azarladı.