PLANDEMİ HİTLERİN DEVAMI!

Çin’de 2019 yılının Aralık ayında  ortaya çıkan, adı Covid-19 olan hastalık  HIZLA vaka sayısı ile dünyaya yayıldı!

NASIL HIZLA YAYILDI?

PCR testin mucidi Kary Mullis‘in hastalık belirlemez ifadeleri hafızlarda kalırken, DSÖ 17 Ocak 2020 tarihinde makalesi bile henüz ortada olmayan, hiçbir yerde tartışılmayan PCR test kiti protokolünü 45 döngü ile yapın talimatı ile sansasyonel bir şekilde tüm üyelerine duyurdu.

Makale sahibi Almanya’da Amerika Birleşik Devletleri’ndeki Dr. Tony Fauci’ye benzer bir noktada olan, aynı zamanda Hükümetin ve Angela Dorothea Merkel’in danışmanı, Berlin’deki Charite Viroloji Enstitüsü Müdürü Christian Drosten idi.

DSÖ PCR tanı kitini 17 Ocak 2020 tarihinde yayınladıktan sonra dünyada vaka sayısı HIZLA artmaya başladı. Ve DSÖ 11 Mart 2020 tarihinde salgın var diye plandemi ilan etti. Zaten ayını tarihte de Türkiye’de ilk vaka göründü. Hemen eş zamanlı olarak kapanmalar başladı.

Covid-19’da HIZLA 17 Ocak 2020 ile 11 Mart 2021 tarihlerinde Çin’in dışında görünmeye başladı.  

DSÖ Başkanı Tedros Adhanom Ghebreyesus 16 Mart 2020 tarihinde, koronavirüsle mücadele için en önemli adımın daha fazla test yapmaktan geçtiğine dikkat çekti. Ghebreyesus, Pazartesi günü Cenevre’de yaptığı açıklamada, "Mesajımız çok basit: Test yapın, test yapın, test yapın" dedi. Ve son dönemde 120 ülkeye 1,5 milyon test kiti gönderdiklerini belirtti.

Almanya’da plandemi kapsamında alınan  tedbirleri en hararetli savunucusu ve hatta bir virolog gibi konuşan Almanya Başbakanı Angela Merkel’in koronavirüs salgınını önlemek amacıyla ülke çapında alınan önlemlerin hafifletilmesi fikrine şiddetle  karşı çıktığında tarihler 27 Mart 2020’yi gösteriyordu.

Sıra virüse karşı aşıya geldi. Daha önce elde edilen aşılardan farklı olarak mRNA aşısı gündemimize girdi. Tıp ilerlemiş, yeni teknoloji ile üretilen aşılar daha hızlı sonuç alındığından tercih edilecekti. Baş rolde ise mRNA sıvısı piyasaya sürecek, Pfizer&Biontech ve  Moderna vardı.

Klinik deneyleri ise Moderna SARS-CoV-2 için 21 Şubat 2020 tarihinde, Pfizer&Biontech ise 27 Nisan 2020 tarihinde Faz1 için kayıt yaptırdı. Güya hemen aşı çalışmaları başladı. 18 Kasım 2020 tarihinde başka bir ABD firması olan Moderna'nın kendi COVID-19 aşısının %94,5 etkili olduğunu söylemesinden iki gün sonra CEO Şahin, Pfizer-BioNTech’in COVID-19 aşısının, son denemede %95 etkili olduğunu söyledi. Etkinin  6 ayda sona erdiğini, raf ömrünün de 6 ay olduğunu söylemeyi unuttular!

Yeni bilimde aşı teknolojisi ilerlediği için, fazlara HIZLA geçildi. Ruhsat işi ötelendi, PCR test ile HIZLA yayılan Covid-19 aşısı için,  “Acil Kullanım Onayı” peydahlandı. İlk izini ise FDA’dan,  müracaatta 60 gün geri kalan Pfizer& BioNTech  11 Aralık 2020'de  Moderna ise 18 Aralık 2020 tarihinde verildi.

PCR testin mucidinde olduğu gibi, mRNA teknolojisi ile aşı yapmanın mucidi ve hayatta olan Dr. Robert W Malone, mRNA’daki toksik (zehir) sivri proteinlerin organlarında kalıcı hasara neden olacağını söylediği gibi bu sıvılara karşı uluslararası alanda etkin faaliyet yürütüyor. Demek ki SARS-CoV-2 ortaya çıkınca, mRNA sıvıları biranda ilerlemiş ve bu ilerlemeden, “Riskleri gerçekten anlayabilmemiz için en az 5 yıllık teste/araştırmaya ihtiyacımız var” diyen  mRNA’nın mucidi Dr. Robert W Malone’nin de haberi olmamıştı.

Haberi olan tek kişi ise Merkel’di. O da   17 Aralık 2020 tarihinde Covid-19 aşısını mucidine rağmen bulan Şahin ve eşinin, “küçük Alman firması olan BioNTech” olduğunu belirterek, "Ülkemizde böyle araştırmacılara sahip olmaktan inanılmaz gurur duyuyoruz" dedi. Şirketin CEO'su Şahin’de Alman hükümetine desteği için teşekkür etti!

Dünya’da bir tarafta mRNA konusunda çalışan bilim insanları varken, klinik çalışmaları devam ederken Almanya’da, PCR test ile görev verilen Drosten’in yanına bir de Şahin eklendiğini görüyorduk!  

mRNA sıvısı için Acil Kullanım Onayı alındı. Ama aynı teknolojinin kullanıldığı gelişmelere iki örnek verecek olursam; 9 Eylül 2010 tarihinde Prostat Kanseri için yapılan kayıt Faz 2’de, 22 Aralık 2017 tarihinde Sitomegalovirüs için de Moderna’nın müracaat ettiğini ve klinik deneylerinin de Faz 1’de devam ettiğini görüyoruz.   Böylelikle bill gates, CIA ve Pentegon’un arka plandaki projeler için, Merkel’in gücü ile Şahin ilk mRNA sıvısı için, üstelik Faz 3’ü milyarlarca insan üzerinde denemek için Acil Kullanım Onayı alıyordu!

Şimdi kısaca bu sürecin öncesine bakalım.

DSÖ komitesinin bilimsel danışmanlarından ve 'Norveç Araştırma Konseyi baş yöneticisi Profesör John-Arne Rottingen’in 10 Mart 2018 tarihinde, Telegraph gazetesinde yayınlan haberde gelecekte olan X hastalığı için,  "aşılar ve tanı testleri”ne olan ihtiyaçtan bahsetmesidir. Anlaşılan tanı testi PCR ile çözülmüştü. Aşı ile ilgili gelişme ise 16 Ağustos 2018 tarihinde Pfizer ile BioNTech, Gripten Korunmaya Yönelik mRNA Tabanlı Aşılar Geliştirmek İçin, “İşbirliği Anlaşması” imzalaması ile başladı. Hemen ardında da Merkel’in katılımı ile Berlin’de 16 Ekim 2018 tarihinde, “14. Küresel Büyük Zorluklar” toplantısı oldu. Toplantının konusu, antimikrobiyal dirençlere ve pandemik patojenlere odaklandı.

Toplantıda Almanya Şansölyesi Angela Merkel, küresel sağlık politikalarına ilişkin taahhütlerini artırdığını söyledi. Merkel, "Hepimiz çok taraflılığın saldırı altında olduğunu hissediyoruz derken, özellikle sağlık, çok taraflı işbirliğine duyulan ihtiyaç” olduğunun altını çizdi. Toplantıya katılanlar arasında bill gates, DSÖ Başkanı Tedros Ghebreyesus ve Uğur Şahin’de vardı. Şahin toplantıda yaptığı konuşmada daha çok teknolojiden bahsetti. Teknoloji sayesinde mutasyonların tespiti ve tüm verilerin toplanacağında bahsetti. Ve, “bulut desteği, hastaların verilerine ve ihtiyaçlarına uzaktan erişimi kolaylaştırabilir.” dedi.

Şahin, Endüstri 4.0 etkilerinin nihayet üretim maliyetini düşürmeye yardımcı olabileceğini ve kişiselleştirilmiş aşıların daha ucuz hale getirilmesine ve böylece her yerde daha erişilebilir olmasına izin verebileceğini de söyledi.

Böylelikle Almanya’daki toplantıda Uğur Şahin’in mRAN sıvılarının ne işe yarayacağını ve 4.0 ile bağlantısını çok iyi özetledi. Ne de olsa kendisi, 2011 yılında 4.0’ın ilk gündeme geldiği Hannover Fuarı'nda kullanıldığını biliyordu. Şahin toplantıda mRNA sıvıları ile 5G’nin bulut desteği ile bağlantı konusunu da anlattı.

Açık kaynak Şahin yine 2021 de piyasaya çıkacak olan aşıların maliyeti konusunda da müjdeyi 2018 yılında vermiş oldu. 2018 de piyasada 50-100 bin dolar arasında olan mRNA ilacı, sıvı hale geldiğinde 20-30 dolara kadar düşecekti! Şahin onu da bildi, bugünlerde Pfizer-BioNTech 22 dolara satılıyor.

DSÖ’nün bilimsel danışmanı Prof. John-Arne Rottingen’in 2018 yılında bahsettiği, “X salgını” için gerekli olan, "aşılar ve tanı testleri” yaşamın doğal akışı ile hiçbir şekilde oluşmayacak şekilde, Merkel’in desteği ile Almanya’da yaşayan, Prof. Christian ve Prof. Şahin tarafından bulundu!

Plandemi ile birliket Covid-19 hastalığının teşhisi için bugüne kadar hiç kullanılmayan PCR test Almanya’da ortaya çıktı. Aynı yıl, üstelik 2010 yılında mRNA sıvısı için klinik  kaydı olmasına rağmen Faz 3’e geçemeyen çalışmalar varken, ilk kez 2020 yılında kayıt yaptırıp Faz 3’de ruhsatlı hiçbir ilaca nasip olmayan mRNA sıvısı da Uğur Şahin ile yine Almanya merkezli piyasaya sürüldü.  

Tabii ki Almanya’da Merkel’in etkin olmak istediği insan sağlığı değildi. Onun istediği yeni dünya düzenin geçişte yani 4.0’da öncü rolünü devam ettirmekti. Ve o geçişin anahtarı da plandemi olacaktı.

Anlaşılan Almanya’da Adolf Hitlerle başlayan süreci Merkel, dünyada adı dolandırıcı olarak anılan Christian ve ne idüğü belirsiz Şahin ile devam ettiriyordu!    

Kaynak :

https://www.cnbc.com/2020/07/21/germanys-coronavirus-response-masterful-science-communication.html

https://www.dw.com/tr/merkel-koronavir%C3%BCs-%C3%B6nlemlerinin-hafifletilmesini-reddetti/a-52935385

https://www.dw.com/en/pfizer-biontech-covid-19-vaccine-95-effective-in-final-trial/a-55652093

https://www.dw.com/en/angela-merkel-incredibly-proud-of-biontech-founders/a-55971775

https://grandchallenges.org/annual-meeting?annualMeeting=2018%20-%20Berlin