Plandemi döneminin vazgeçilmezi olan korku haberinde Hürriyet Gazetesi deşifre oldu. Hürriyet gazetesi 44 ay önce DSÖ’nün yaptığı açıklamayı bugün yayınlamış gibi haber yaparak insanları korkutmaya devam ettirmek istedi! Demek ki plandemi ile ilgili yalan olan korku haberi kalmayınca 4 yıl önceki haberleri tekrar servis edilmeye başlandı!

Sputnik Rus Haber sitesinde 12 Mart 2018 tarihinde, “DSÖ'DEN KORKUTAN AÇIKLAMA! 'Hastalık X' öncelikli hastalıklar listesine eklendi.”(1) başlıklı bir haber yayınlandı. Aynı haber  Abdurrahman DİLİPAK’da 3 Nisan 2018 tarihinde,  “Dünya şeytani bir savaş tehdit ile karşı karşıya”(2) başlığı ile köşesine taşıdı. Zaten bu haberden haberdar olmamız da DİLİPAK  sayesinde oldu.



Her iki haberde de;

“Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) kulağa korkutucu gelen ‘Hastalık X’i öncelikli hastalık listesine eklediğini duyurdu. Keşfedilmiş değil varsayımsal bir tehdit olan ‘Hastalık X’ konusunda açıklama yapan DSÖ danışmanlarından John-Arne Rottingen “Tarih bize bir sonraki büyük salgının büyük olasılıkla daha önce görmediğimiz bir şey olacağını söylüyor” dedi.
DSÖ gizemli 'Hastalık X'i gelecekte küresel bir Salgın oluşturabilecek hastalık ve patojenler listesine ekledi.

Kurumun 3 yıl sonra ilk kez yayımladığı listede bir salgın başlatma kapasitesi olan ancak sınırlı tedavi imkânı bulunan, bu nedenle de toplum açısından yüksek risk oluşturan hastalıklar yer aldı. (…)”
--------------------
Tarihler 5 Kasım 2021’yi gösterdiğinde, 12 Mart 2018 tarihinde yayınlanan Rus Sputnik haberini ancak gören Hürriyet Gazetesi aynı haberi, “Dünya Sağlık Örgütü’nden Hastalık X’le ilgili korkutan uyarı”(3) başlığı ile verdi.  


İşte o haber;

“Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) kulağa korkutucu gelen 'Hastalık X'i öncelikli hastalık listesine eklediğini duyurdu. Keşfedilmiş değil varsayımsal bir tehdit olan 'Hastalık X' konusunda açıklama yapan DSÖ danışmanlarından John-Arne Rottingen "Tarih bize bir sonraki büyük salgının büyük olasılıkla daha önce görmediğimiz bir şey olacağını söylüyor" dedi.
DSÖ gizemli 'Hastalık X'i gelecekte küresel bir Salgın oluşturabilecek hastalık ve patojenler listesine ekledi.

Kurumun 3 yıl sonra ilk kez yayımladığı listede bir salgın başlatma kapasitesi olan ancak sınırlı tedavi imkanı bulunan, bu nedenle de toplum açısından yüksek risk oluşturan hastalıklar yer aldı  (…).

----------------------

HÜRRİYET GAZETESİ AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA!

Hürriyet Gazetesi’nin 44 ay sonra verdiği haberin devamı da aynı şekilde devam ediyor.

Eğer Türkiye’de Hürriyet gibi bir gazete kelimesi kelimesine aynı bir haberi, aradan nerdeyse 4 yıl geçtikten sonra yeni bir açıklama gibi yayınlanıyorsa fazlasıyla düşündürücüdür. Haberin içeriğinde, insan sağlığı ve DSÖ var. Bugünlerde bu haberin okuyucularda neler düşündürdüğünü söylemeye gerek yok! Onun için bu haberi yapan kişi ve kişiler hakkında Hürriyet gazetesi yönetimi bir açıklama yapmak zorundadır!

Aslında yayınlandığı tarihte son derece önemli olan, Sputnik’in 12 Mart 2018 tarihinde The Telegraph (4) gazetesinden aldığı bu haberin dikkat çeken kısmı, “Bunun başına 'X' eklemek tuhaf gözükebilir ancak buradaki amaç aşılar ve tanı testleri açısından hazırlıklı olduğumuzdan ve esnek şekilde plan yapabildiğimizden emin olmak." satırlarıdır. Çünkü 11 Mart 2020 tarihinde ilan edilen plandemi de X’in yerini Covid-19 almış, aşı mRNA sıvısına dönüşmüş ve tanı testi de PCR olmuştur.