AK Parti'nin İstanbul Adayı Murat Kurum, İSTOÇ Ticaret Merkezi’ni ziyaretinde konuştu.

Kurum, "Ulaşım projelerine ilişkin müjdelerimiz olacak. Trafik yükümü azaltacak lojistik merkezlerimiz olacak" dedi.

Kurum açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Destici'den logo değişimine tepki: Ankara'da hiç kimse Hititler'in torunu değil! Destici'den logo değişimine tepki: Ankara'da hiç kimse Hititler'in torunu değil!

"Bütün dünyaya buradan ihracat gerçekleştiriyorlar. Hem bölgemiz hem İstanbul'umuz için çok çok kıymetli. Bizim projelerimizi kendilerine anlattık. Onların talebiyle örtüşüp örtüşmediğini değerlendirmek istiyorduk. Esnafımızla oturacağız, karar alacağız ve uygulayacağız. Esnafımızla aldığımız kararı hayata geçiriyor olacağız.

"İSTANBUL'UMUZUN TRAFİK YÜKÜNÜ AZALTACAK LOJİSTİK MERKEZLER KURACAĞIZ"

İstanbul'daki yüke baktığınızda, trafiğin arttığını görüyoruz. İstanbul'umuzun trafik yükünü azaltacak lojistik merkezler kuracağız. İstanbul'un nüfusunu çoğaltmak niyetimiz yok. Mevcuttaki sıkışıklığı şehrin çeperlerine yaymak zorundayız.

Yeni üretim alanlarını, pazarlama alanlarını da İSTOÇ da olduğu gibi yaygınlaştıracağız. Sadece İSTOÇ esnafıyla çalışmayacağız."

"RAKİBİMİZ İSTANBUL'A KARŞI OLAN İLGİSİZLİK"

İmamoğlu ile ilgili de soruları yanıtlayan Kurum şöyle konuştu: 

"Öncelikle kendisine başarılar diliyorum. İstanbul'un sorunları var bu seçimde de özne İstanbul olmalı. Rakibimiz İstanbul'a karşı olan ilgisizliktir rakibimiz ihmalkarlıktır. Rakibimiz Mahmutbey'deki trafik sorununu çözmeyen iradedir. Rakibimiz İstanbulluya söz verip çözmeyen yönetim anlayışıdır.

Biz sadece İstanbul'un meselelerine odaklanacağız bizi İstanbullular polemik içerisinde görmeyecek. Biz sahada olacağız çalışacağız, çözüm ortaya koyacağız.

Anlaşılan mevcut belediye bizim çalışmalarımızdan rahatsız."