İttifaktan ayrılarak yerel seçimlerde kendi adaylarıyla yarışacağını açıklayan İYİ Parti, adaylarını belirlemeye başladı. Son dönemde ismi çok konuşulan isimlerden biri de Meral Akşener'e yakınlığıyla bilinen Mustafa Sandal'dı. Daha önce İstanbul'un Beşiktaş ilçesinden aday olacağı iddia edilen Mustafa Sandal ile ilgili partiden resmi açıklama geldi.

"MUSTAFA SANDAL'A ADAYLIK TEKLİF EDİLDİ"

Ensonhaber.com'un YouTube kanalına konuşan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, Meral Akşener ile görüşen Mustafa Sandal'a adaylık teklif edildiğini belirti. Üçok, "Türkiye’nin yetiştirdiği çok önemli sanatçılardan birisi. Kendisi aynı zamanda Genel Başkanımızla çok iyi ilişkileri var. Bizim genel merkezimize geldi. Burada belediye başkanlığı adaylığı için görüşmeler yapıldı. Mustafa Sandal’ın Beşiktaş Belediye Başkanı olmasından büyük mutluluk duyarım. Başkanlık divanımız kararı verecektir. İnşallah Sayın Sandal, Beşiktaş adayımız olur. Kendisini sonuna kadar destekleyeceğim." ifadelerini kullandı.

AKŞENER, MUSTAFA SANDAL'IN DE İÇİNDE OLDUĞU İSİMLERE SELAM VERMEYECEKTİ

Dilan Polat'ın kurşunlama davasında flaş karar! Çete detayı... Dilan Polat'ın kurşunlama davasında flaş karar! Çete detayı...

2018 yılındaki Afrin Harekatı'nda Türk askerine destek vermek için Hatay'a giden sanatçılara tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral, ''Biz iktidar olduğumuzda bu sanatçılara selam vermeyeceğiz.'' açıklamasında bulunmuştu. O dönem Afrin'de Türk askerine destek veren isimler arasında Mustafa Sandal da vardı. Aradan geçen 4 yılın ardından Akşener'in Sandal'la kucaklaşması eleştirileri de beraberinde getirdi.