Kurucu başkanlığını Rize eski milletvekili Şevki Yılmaz'ın yaptığı Kocaeli'nin etkin ve başarılı vakıflarından, hizmetleri Türkiye sınırlarını aşan, yaptığı sosyokültürel ve sportif çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çeken, özellikle eğitim alanındaki başarılarla adından söz ettiren kısa adı (MİKAV) olan Manevi ve İktisadi Kalkınma Vakfı'nın teşekküllerinden Nadide Eğitim Kurumları üç ülkeyi kapsayan yurt dışı programıyla 7, 8, 9 ve 10.sınıflarla birlikte Nadide Okulları mezunu öğrencilerinin katılımıyla bir gezi gerçekleştirdi.

NADİDE OKULLARI YAZ TATİLİ DEMİYOR ÖĞRENCİLERİ EĞİTMEYE DEVAM EDİYOR

Nadide Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Süleyman Arif Mavuş'un riyasetinde gerçekleşen ziyaretlerde Nadide Okulları İngilizce zümresi öğrencileri yabancı dil kabiliyetlerini geliştirmek, genel kültürü artırmak merkezinde dolu dolu bir program gerçekleştirdi. Genel Koordinatör Süleyman Arif Mavuş hayata geçirilen proje hakkında ki detayları şöyle özetledi:
''Nadide Okulları İngilizce zümresinin vazgeçilmez etkinliklerinden Action in Europe etkinliği bu yıl 7, 8, 9 ve 10.sınıflarımız ve bir grup Nadide Okulları mezun öğrencilerimiz ile gerçekleştirildi. 7-12 Haziran tarihleri arasında üç ülke, beş şehir ziyaretini kapsayan gezi, ülkemizin gurur verici yatırımlarından biri olan yeni İstanbul Havalimanı'na transfer ile başladı. Öğrenciler yeni havalimanını çok beğendi.
Hollanda'da Traveller’s Fun etkinlikleri ile tur başladı. Amsterdam, Rotterdam, Uttecht, Brüksel ve Köln şehirlerinin gezildiği etkinlikte her fırsatta yabancılarla tanışmak ve İngilizce konuşmak adına öğrencilere farklı görevler verildi.
Gidilen şehirlerin özelliklerini İngilizce anlatmak, en az iki kişi ile röportaj yapmak, karşıdaki kişinin ülkesine, mesleğine yönelik sorular sormak gibi birçok görev öğrenciler tarafından gerçekleştirildi. Görev bitiminde her öğrenci, kazanımlarını paylaştı. Ayrıca uzun otobüs yolculuklarında da birçok İngilizce oyun oynandı. Hollanda'da yer alan yerel bir okul ziyaret edildi. Okulu genel olarak tanıdıktan sonra birebir öğrenci eşleştirmeleri yapılarak öğrenciler yerel öğrencilerle sohbet ederek İngilizce pratiklerini geliştirmelerinin yanı sıra farklı eğitim uygulamalarını da tecrübe etmeleri sağlandı.''

Yeni eğitim ve öğretim yılına da yepyeni projelerle hazırlandıklarını belirten Mavuş: ''Nadide Eğitim Kurumları sorumluluk bilincine sahip, inançlı, özgüven sahibi, değerlerine bağlı, entellektüel, soran ve sorgulayan, donanımlı nesillerin oluşması için durmaksızın çalışmaya devamedecektir'' dedi.

nadide okulları 1

nadide okulları 3

nadide okulları2

Heniyye, 'kızıl düve' provokasyonunu açıkladı! Heniyye, 'kızıl düve' provokasyonunu açıkladı!